Stone Free Отговорено Август 21, 2007 Отговорено Август 21, 2007 Ебаси, и мене много ме кефи тая музика ...джас, неджас, кой му дреме. А твърдението, че е като чалга, е пълно малоумие Цитирай
miro Отговорено Август 21, 2007 Отговорено Август 21, 2007 И аз да ви дам 6 точки!А какъв стил е-всеки сам да си реши Цитирай
Crimson Отговорено Август 23, 2007 Отговорено Август 23, 2007 Мммммм.... определено ми допадна П.С. Инструменталчето е много готино за някакви солца Цитирай
yotzzo Отговорено Август 25, 2007 Отговорено Август 25, 2007 (Редактирано) Много хубаво е станало))))))))))))))Ясно е вече кой трябва да ти прави аранжиментитеВерно,че не е много джаз,ама нанайси значение.Доколкото за чалга-който сравнява това с попфолка да ходи да се пере и да не се занимава с музика,с извинение... Редактирано Август 25, 2007 от yotzzo Цитирай
joanadakel Отговорено Септември 13, 2007 Автор Отговорено Септември 13, 2007 Много благодаря на всички за интереса и за искреността Всъщност, бих искала да споделя и радостта си, че има такива готини хора и добри музиканти като Алекс Нушев, който направи аранжимента на песента и който ми позволи да участвам и аз в този интересен процес))) Беше невероятно преживяване Цитирай
sa6tiat Отговорено Септември 13, 2007 Отговорено Септември 13, 2007 Въх, моме... Идейна, че и идейно подкована. Ами освен успехи по света, у нас и в космоса какво друго ти трябва? Цитирай
Recommended Posts