Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Незнам дали е задавана такава тема ама се реших да я пусна ,интересно ми е да разбера кой е главниа виновник вие да се запалите по барабаните моя човек който ме тласна да се занимавам с музика е Калин от акага значи случката е такава сестра ми беше намерила покани за концерт на Дони и Момчил концерта беше размазващ след това като чух солото на барабани което Калин исвири си казах от тука на татък само с музика ще се занимавам до тогава не бях пипал палки .Сега вие кажете кой ви е дал тласък ;):)

• Отговори 31
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

еми то май имаше някакжа такава подобна тема някъде ако не се бъркам ама айде

моят виновник мисля че беше Ларс Улрих аз и точно с Metallica започнах де -та когато го чух как свири просто ми хареса и ме въоудошеви а иначе като малък исках да свиря на китара ;):)

Отговорено

Виновник ? Определено-родителите ми ;)

Понеже на около 5 години(доста преди да започна да водя съзнателен живот) са ме записали на уроци по ударни(които до 5ти клас се изразяваха само в свиренето на ксилофон).

От там нататък,съдбата ми е била предрешена................ :)

Отговорено

Ian Pace, a след това Mike Portnoy ме накара да преоткрия свиренето и философията в музиката за мен си изобщо. Днес има рожден ден. Да е жив и здрав!

Отговорено

ми нямаше какво да права като малък.бащами имаше барабани и чичо ми също. по цял ден се забавлявах с 2-та сета. :)

Отговорено

Това винаги го разказвам с удоволствие щото сигурно не е често срещано;)))

Бях на концерт на 7 годишнината на радио Тангра в Буги бар.Свиреха групи като Некроменсър,Сафър еич ,Пропаганда и други некакви:D)Некроменсър май бяха последни и след цялата лудница барабаниста си хвърли палките сред публиката в претъпкания тогава от металургия бар:DЕдна от въпросните палки хлопна върху празната глава на един от дългокосите плиткоумници до мене и докато разбере ко стаа чиляка вече се бях обзавел с доста очукана палка Нента;))Въртях я из пръстите си около месец и след това реших ,че както винаги провидението нещо се опитва да ми намекне и взех мерки по въпроса...вследствие на това слуха ми се уврежда прогресивно,съседите събират пари за наемен убиец,а всяка седмица с Феникса и още един двама си правиме кефа по разни репетиционни дето свирят всякакви пропаднали типове;)

Това е то-кой да обвини човек -аз съм си най-виновен:D

Отговорено
митко тамата е виновен за всичко :D

хора кажете ми кои сте вие направо щях да падна от стола ебати изненадата

Отговорено (Редактирано)

Аз съм Макс малкият досаден брат на Ники, който идваше и ви пречеше на репетициите с Лейзи Лийч едно време..... :)

Бате Митко това ти ли си бе.....Леле супер яко! Ти си човекът, който ме запали по свиренето благодаря ти искренно и от сърце....:D

Редактирано от Paliev The Butcher