evans Публикувано Април 20, 2005 Публикувано Април 20, 2005 Незнам дали е задавана такава тема ама се реших да я пусна ,интересно ми е да разбера кой е главниа виновник вие да се запалите по барабаните моя човек който ме тласна да се занимавам с музика е Калин от акага значи случката е такава сестра ми беше намерила покани за концерт на Дони и Момчил концерта беше размазващ след това като чух солото на барабани което Калин исвири си казах от тука на татък само с музика ще се занимавам до тогава не бях пипал палки .Сега вие кажете кой ви е дал тласък Цитирай
The Crow Отговорено Април 20, 2005 Отговорено Април 20, 2005 еми то май имаше някакжа такава подобна тема някъде ако не се бъркам ама айде моят виновник мисля че беше Ларс Улрих аз и точно с Metallica започнах де -та когато го чух как свири просто ми хареса и ме въоудошеви а иначе като малък исках да свиря на китара Цитирай
eL_NinYo Отговорено Април 20, 2005 Отговорено Април 20, 2005 Виновник ? Определено-родителите ми Понеже на около 5 години(доста преди да започна да водя съзнателен живот) са ме записали на уроци по ударни(които до 5ти клас се изразяваха само в свиренето на ксилофон). От там нататък,съдбата ми е била предрешена................ Цитирай
Spaz Отговорено Април 20, 2005 Отговорено Април 20, 2005 Ian Pace, a след това Mike Portnoy ме накара да преоткрия свиренето и философията в музиката за мен си изобщо. Днес има рожден ден. Да е жив и здрав! Цитирай
shaym Отговорено Април 22, 2005 Отговорено Април 22, 2005 ми нямаше какво да права като малък.бащами имаше барабани и чичо ми също. по цял ден се забавлявах с 2-та сета. Цитирай
Topsun Отговорено Април 22, 2005 Отговорено Април 22, 2005 син съм на музиканти баща ми е барабанист,а майка ми-пианистка. Цитирай
Red_Bull_Dog Отговорено Април 25, 2005 Отговорено Април 25, 2005 Това винаги го разказвам с удоволствие щото сигурно не е често срещано)) Бях на концерт на 7 годишнината на радио Тангра в Буги бар.Свиреха групи като Некроменсър,Сафър еич ,Пропаганда и други некакви)Некроменсър май бяха последни и след цялата лудница барабаниста си хвърли палките сред публиката в претъпкания тогава от металургия барЕдна от въпросните палки хлопна върху празната глава на един от дългокосите плиткоумници до мене и докато разбере ко стаа чиляка вече се бях обзавел с доста очукана палка Нента)Въртях я из пръстите си около месец и след това реших ,че както винаги провидението нещо се опитва да ми намекне и взех мерки по въпроса...вследствие на това слуха ми се уврежда прогресивно,съседите събират пари за наемен убиец,а всяка седмица с Феникса и още един двама си правиме кефа по разни репетиционни дето свирят всякакви пропаднали типове Това е то-кой да обвини човек -аз съм си най-виновен Цитирай
kiossovski Отговорено Април 25, 2005 Отговорено Април 25, 2005 Ринго Стар е човекът, който е виновен. Цитирай
Paliev The Butcher Отговорено Април 26, 2005 Отговорено Април 26, 2005 Митко ТАМА-та от Люлин 6 е виновен.....много виновен! Цитирай
evans Отговорено Април 26, 2005 Автор Отговорено Април 26, 2005 митко тамата е виновен за всичко хора кажете ми кои сте вие направо щях да падна от стола ебати изненадата Цитирай
Paliev The Butcher Отговорено Април 28, 2005 Отговорено Април 28, 2005 (Редактирано) Аз съм Макс малкият досаден брат на Ники, който идваше и ви пречеше на репетициите с Лейзи Лийч едно време..... Бате Митко това ти ли си бе.....Леле супер яко! Ти си човекът, който ме запали по свиренето благодаря ти искренно и от сърце.... Редактирано Април 28, 2005 от Paliev The Butcher Цитирай
eL_NinYo Отговорено Април 28, 2005 Отговорено Април 28, 2005 (Редактирано) НАМЕРИХТЕ СЕ Редактирано Април 28, 2005 от Drums_master Цитирай
Recommended Posts