Bassko Публикувано Април 20, 2005 Публикувано Април 20, 2005 тук има две наши неща. Едното е олигофреничен ска кавър на basket case , а другото е авторско, но пак базик с друга група (rage against the machine) пърчето се казва "rage against the cofe machine" Цитирай
Fenix Отговорено Април 20, 2005 Отговорено Април 20, 2005 Хаха. Рейджа, на главен риф сте го докарали. Ама не ми харесва вокала... Цитирай
Bassko Отговорено Април 20, 2005 Автор Отговорено Април 20, 2005 . Ама не ми харесва вокала... нали абе то..... има кво да се работи по всичките ни песни ама не се сдържах просто, трябваше да го пусна тук! Цитирай
Fenix Отговорено Април 20, 2005 Отговорено Април 20, 2005 . Ама не ми харесва вокала... нали абе то..... има кво да се работи по всичките ни песни ама не се сдържах просто, трябваше да го пусна тук! Викаш "не може Вов да ме изпревари!", а?? Цитирай
Bassko Отговорено Април 21, 2005 Автор Отговорено Април 21, 2005 . Ама не ми харесва вокала... нали абе то..... има кво да се работи по всичките ни песни ама не се сдържах просто, трябваше да го пусна тук! Викаш "не може Вов да ме изпревари!", а?? тцтцтц! ебаси човека си! Цитирай
vovcho Отговорено Април 22, 2005 Отговорено Април 22, 2005 Васко има някво много странно мислене. Затова е и нетипичния басист, което му е само в плюс, свири само от година, но аз много му се кефа на свиренето, са като си купи и хубав ще дръпне яко напред. Само дето отношението ни е различно с него, както и с това на Цецо са това се разцепихме. А, аз си ви казах, че в момента това дето правите си е гавра забавни сте в смисъл :hello: Цитирай
vovcho Отговорено Април 25, 2005 Отговорено Април 25, 2005 От днешната репетиция насам по ме кефите Цитирай
Recommended Posts