Pliun4o Публикувано Август 15, 2007 Share Публикувано Август 15, 2007 (Редактирано) Ако може някой да ми намери A Perfect Circle-Imagine нотите за пиано ще съм му много благодарен но да не са от http://www.ultimate-guitar.com/ трябва ми за Guitar Pro мерси предварително Редактирано Август 15, 2007 от Pliun4o Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Август 18, 2007 Share Отговорено Август 18, 2007 Защо, ТАЗИ таблатура не ти ли върши работа? На мен ми звучи добре. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Pliun4o Отговорено Август 18, 2007 Автор Share Отговорено Август 18, 2007 Ами грешна ми се струва нотите на пианото не са така Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Август 20, 2007 Share Отговорено Август 20, 2007 Ами щом имаш слух, достатъчен, че да ти звучи не-правилно, значи ще имаш и слух да ги изкараш правилно. Има и друг момент - миди звукът понякога лъже, да не говорим, че и доста често без глас, верните тонове, оставени сами (както на таблатурата) звучат грешно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Pliun4o Отговорено Август 21, 2007 Автор Share Отговорено Август 21, 2007 Ами звучи ми неправилно да но има много звуци и затова немога да го изкарам по слух... В краен случай ще свиря по тия ноти и дано да греша... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts