Feto Отговорено Април 21, 2005 Отговорено Април 21, 2005 ще вземеш гаден креътив като за начало нали нали знам аз Цитирай
SlipFly Отговорено Април 21, 2005 Автор Отговорено Април 21, 2005 така си е ман ..ама ся нямам други кинти пак и ..аве не може да е толкова лоша като задобрея и ми потрябва нещо по добро ще питам пак ..добре тогава нов вапрос кои креатив да гепя?? :wall: :wall: :wall: :wall: Цитирай
Feto Отговорено Април 21, 2005 Отговорено Април 21, 2005 Най-евтиния!Преди 2 години си зех креътив за 240$ ( "бях малък и не разбирах") преди месец някъде я продадох и знаеш ли за колко? за 90 долара + тва долара падна с 50 стинки и си праи сметка колко съм вътре. Така мисли и от тази гледна точка квото зимаш да можеш да го продадеш на добри пари. А на наистина професионалната техника както и инструменти и т.н. цените почти не падат... естествено че няма да е на същата цена като го продаваш 2-ра ръка.Мисли бате.. тва си е техника и пари ... не си купуваш нито шоколад да го изядеш и утре да си го забравил нито бира да я изпиеш... Цитирай
Topsun Отговорено Април 21, 2005 Отговорено Април 21, 2005 фето,предполагам си си купил аудижи 2 платиниум за тази ценато няма кво друго да е.за домашно ползване е много гот.само ще ви кажа нещо:"една карта студио не прави" Цитирай
Black Bird Отговорено Април 21, 2005 Отговорено Април 21, 2005 фето,предполагам си си купил аудижи 2 платиниум за тази ценато няма кво друго да е.за домашно ползване е много гот.само ще ви кажа нещо:"една карта студио не прави" прави ! Цитирай
Feto Отговорено Април 21, 2005 Отговорено Април 21, 2005 беше много гот ! вярно е че студио не прави.. Цитирай
Feto Отговорено Април 21, 2005 Отговорено Април 21, 2005 съмнявам се да сте само с PC и sound card и да казвате "глей кво студио имам?!" Цитирай
Black Bird Отговорено Април 21, 2005 Отговорено Април 21, 2005 съмнявам се да сте само с PC и sound card и да казвате "глей кво студио имам?!" определено :green: Цитирай
Glacierise Отговорено Април 21, 2005 Отговорено Април 21, 2005 Абе и аз съм със мега-умрела Creative Live 5.1 с КХ и за домашна употреба си е екстра. Праскаш си демота като пич. Цитирай
phile Отговорено Април 21, 2005 Отговорено Април 21, 2005 карта, комп и два контролера .... )))) и един рекордер ............ Цитирай
Feto Отговорено Април 21, 2005 Отговорено Април 21, 2005 phile ,да бе да и ако може 2 чифта монитори, един голем SSL или там некой подобен, 10-20 Neumann-a, акустично третирано студио за 1 милион некъде и вобще като по ве ес телешон "само за 99 лв вие получавате... " или пък като по рекламата на Mc Shit "телефонът ти и среща с теб" Цитирай
phile Отговорено Април 21, 2005 Отговорено Април 21, 2005 аз имах в предвид с какво разполагам и какво ползвам, а не някое студио за милиони .... хах а мониторите са си задължителни ако ще правиш каквото и да било по относхение на музика .... демо си е демо ама и то трябва до някъде да звучи добре Цитирай
phile Отговорено Април 21, 2005 Отговорено Април 21, 2005 ето и тук са обсъждани въпросните креатив .... http://www.cmusicforum.com/forum/index.php?topic=11.0 http://www.cmusicforum.com/forum/index.php?topic=13.0 втората е по-интересна.... Цитирай
Recommended Posts