Dark Sun Публикувано Август 14, 2007 Публикувано Август 14, 2007 Така първо съжалявам ако вече е имало такава тема, но явно нещо не мога да се оправя с търсачката. Значи искам да си купувам китара от нета и по-скоро някое ЕСП/ЛТД и ако може да ми кажете дали това е възможно в нашата страна . Държа да не е втора ръка и разполагам общо с около 1500 лева, тъй че ако може да ми кажете и доставките как вървят като цена... Цитирай
grunge_is_dead Отговорено Август 14, 2007 Отговорено Август 14, 2007 Теми има много, просто трябва да пишеш в "търсачката". Иначе ето ти едно предложение от мен: http://www.thomann.de/de/search.html?gk=&a...;sw=&oa=pra ето и как варира "шипингът" http://www.thomann.de/gb/helpdesk_shipping.html?country=bg Цитирай
yotzzo Отговорено Август 14, 2007 Отговорено Август 14, 2007 Мислиш да си купиш китара,която не си пробвал,или бъркам? Цитирай
Dark Sun Отговорено Август 14, 2007 Автор Отговорено Август 14, 2007 grunge_is_dead благодаря много ми помогна наистина =) админите може да затварят темата... yotzzo затова не искам 2ра ръка китара без гаранция, а стоката може да се върне при дефект. Пък и не се чувствам някакъв супер експерт, че като хвана китарата да извлека абсолютно всякаква информация за нея , чел съм много ревюта и предполагам че горе-долу мога да преценя, че китарата е това което искам. Абе за някои може да звучи глупаво, но .. направил съм си сметката Цитирай
рахата Отговорено Август 14, 2007 Отговорено Август 14, 2007 Имах една поръчана от "МШ Филибе" Ямаха РГХ721ДГ преди години и брах голямо шубе докато пристигне и я пипна.Беше най-гадно докато я разопаковах(а то си имаше доста амбалаж в кашона и по нея).Всичко си и беше наред и както повечето инструменти на Ямаха - без забележки по изработката!По това време имаше братя роми там (пробваха някакви чалга бленди на 2 клавира)та като я тествах,не видях че кубето е испържено на 7-8 и имаше истински рома джъмп! Както и да е де.Сега пак съм си поръчал китара без да съм я пипнал!И мене не ме кефи идеята,но има инструменти,които няма как да пипнеш на живо преди да си ги купиш.Живеем в БГ все още!Все пак най-важен е звука и там може да не попаднеш на най-добрия инструмент от серията ,а иначе повечето са произведени с цифрови фрези и доловими разлики на външен вид трудно ще хванеш.Винаги обаче можеш да я продадеш и да си вземеш нещо друго,така че успех! П.С.Ако имаш въпроси по поръчването в Мюзикхаус Томан - пиши ЛС. Цитирай
Recommended Posts