Arih_End Публикувано %s в %s Публикувано %s в %s Здравейте! Току-що пристигнах в София и търся хора, с които да свирим заедно. Свиря на китара и тепърва започвам да уча арфа. Говоря английски. Търся певица, с която да свирим песни на Ariana Grande, NewJeans и други по-лесни поп песни. Искам просто да свиря песни, които харесвам, да се забавляваме и евентуално да правим малки, неангажиращи концерти. Търся човек, който иска да развива уменията си и може да отделя около 1–2 часа седмично. Мога да се съобразя с тоналността, но бих искал/а човек, който може да пее вярно и да спазва темпото и ритъма. Хубава седмица! Цитирай
yo777 Отговорено преди 2 часа Отговорено преди 2 часа (Редактирано) Здравейте, Занимавам се с народно пеене като любител, това е основната ми насоченост музикално, но ще ми е интересно да опитам нещо ново. Знам английски, пея вярно и обичам да се развивам. Не знам никоя песен на изброените от вас изпълнители, но мога да се пробвам. Ариана Гранде е сериозна певица, не ми се струват лесни песните й, по-скоро предизвикателство. И разбира се, ако не се получи няма да има никакъв проблем. Пишете ми ако имате интерес, разкажете на кратко за себе си и опита си, споделете защо точно тези изпълнители ви харесват. Редактирано преди 1 час от Koobenot форматиране Цитирай
Recommended Posts