salt Публикувано Август 13, 2007 Публикувано Август 13, 2007 (Редактирано) Някой чувал ли е тази изпълнителка - Molly Johnson, и знае ли откъде мога да намеря акордите на песента и Melody, тъй като неуморно се борих с тях, но ушите ми така и не могат на този етап да извадят хармонията на песента, макар че не е кой знае колко трудна.А между другото търсих в гуугъл "chords Molly Johnson", и не ми даде почти никакви резултати.Явно е неизвестна.пък не знам.Знае ли човек кой какъв е.Просто ме кефи песента и искам да и направя кавър и някой да я изпее. Редактирано Август 13, 2007 от salt Цитирай
cold07 Отговорено Август 26, 2007 Отговорено Август 26, 2007 Откакто чух "Melody" на Моли по Меццо, проявих страшен интерес към тази изпълнителка. Другите й песни също са направо жестоки. Аз съм пианист и мога да ти запиша акордите на песента. Някой чувал ли е тази изпълнителка - Molly Johnson, и знае ли откъде мога да намеря акордите на песента и Melody, тъй като неуморно се борих с тях, но ушите ми така и не могат на този етап да извадят хармонията на песента, макар че не е кой знае колко трудна.А между другото търсих в гуугъл "chords Molly Johnson", и не ми даде почти никакви резултати.Явно е неизвестна.пък не знам.Знае ли човек кой какъв е.Просто ме кефи песента и искам да и направя кавър и някой да я изпее. Цитирай
salt Отговорено Септември 1, 2007 Автор Отговорено Септември 1, 2007 Можеш ли да ми ги пратиш на мейла или да ги постнеш направо в форума акордите.Благодаря salt@mail.bg Цитирай
Recommended Posts