Glacierise Публикувано Април 19, 2005 Публикувано Април 19, 2005 Абе има ли някой, дето го прави това от вас? Нещо като изродщините на IA във Freak Kitchen и соловите му. С един пръстен го прави... Цитирай
Steve_Vai Отговорено Април 19, 2005 Отговорено Април 19, 2005 Абе има ли някой, дето го прави това от вас? Нещо като изродщините на IA във Freak Kitchen и соловите му. С един пръстен го прави... Enklundh е олигогрен в най-добрия смисъл на думата, какво да го коментураме Лично аз не съм опитвал такова нещо; едно време свирехме с внимателно отрязани тръби от душове за слайд, ама... Цитирай
Fenix Отговорено Април 19, 2005 Отговорено Април 19, 2005 Абе има ли някой, дето го прави това от вас? Нещо като изродщините на IA във Freak Kitchen и соловите му. С един пръстен го прави... Не се бях сещал да правя изкуствените флжолети със слайд. Тва ще да е яко пискливо Цитирай
stratocaster Отговорено Април 19, 2005 Отговорено Април 19, 2005 тва с тръбите и аз съм го правил. за ефекта от начинанието няма да коментирам ама човека преви такива неща щото е уеееко с 30000 светлинни години пред нас Цитирай
Glacierise Отговорено Април 20, 2005 Автор Отговорено Април 20, 2005 Абе аз съм го пробвал няколко пъти - става. Само триаа да си намериш подходящо пръстенче Цитирай
jFog Отговорено Април 20, 2005 Отговорено Април 20, 2005 Абе аз съм го пробвал няколко пъти - става. Само триаа да си намериш подходящо пръстенче и с бирена бутилка стават В интерес на истината веднъж пробвах ( малък бях) с отрязано парче от един фулмастер от ония дебелите..едно време ги имаше.Та на безименния пръст една 'втулка'' слагах и за кратко време опитвах да вгарвам такива елементи в някоя мелодия ама ми се видя пишка цялата работа.Може би щото фулмастера беше зелен. Инъче с пръстена ми се вижда по практично Цитирай
Recommended Posts