Martin Donchev Публикувано Август 4, 2007 Публикувано Август 4, 2007 Здравейте, Трябва да намеря зала за организиране на прослушване в София. Оперно пеене. Ще ми трябва пиано и прилична обстановка. Да не е някое долнопробно читалище. Ще ми трябват и 20-тина места. Понеже съм от Варна, ще съм много благодарен ако имате идея къде мога да организирам такова и да ме насочите как мога да получа по-подрбона информация. Благодаря предаварително Мартин Дончев Цитирай
NitroBGA Отговорено Август 13, 2007 Отговорено Август 13, 2007 Зависи какво разбираш под долнопробно Зала с 20 места няма да намериш. Препоръчвам ти читалището на ул. Искър, с/у софийска математическа гимназия, в близост до бул. Васил Левски. Наемът до колкото си спомням е около 10 лв на час. Помещението е малко. Седящи места - около 100 - на дървени столчета. Малко подиумче за сцената. Пиано има, но как звучи - не знам. Все пак се правят концерти там, така, че сигурно свири. Не е нищо особено, но с това мога да помогна. Цитирай
Recommended Posts