Пепи Публикувано Август 4, 2007 Share Публикувано Август 4, 2007 Та въпроса ми е може ли таблатурка, ноти, акорди за тая песен. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fire_ball_ Отговорено Август 4, 2007 Share Отговорено Август 4, 2007 [Em]Не заспивай, когато умират звез[C]ди Не зас[Am]пивай[H] света е за д[Em]вама Уморен той безсънно за теб ще сле[C]ди Даже [Am]мен[H] да ме [Em]няма Не съ[Am]нувай прегръдките [D]нежни на др[G]уг [Em] Не съ[Am]нувай[H] света е за д[Em]вама Ще те [Am]сгрее морето на [D]топлия [G]юг [Em] Даже [Am]мен[H] да ме [Em]няма Припев: /2/ Даже [Am]мен да ме няма на б[D]елия свят Потър[G]си любовта ми в стръкче [Em]пролетен цвят, потър[Am]си ме[H] потър[Em]си ме. Не посрещай зората без обич за мен Не посрещай светът е за двама Пак ще грее в очите ти приказен ден Даже мен да ме няма Не обиквай ти друг усетила зов Не обичай светът е за двама Ще те грее моята нежна любов Даже мен да ме няма Припев:... /4/ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Krasen Отговорено Август 5, 2007 Share Отговорено Август 5, 2007 (Редактирано) Мале колко си играх да го натаманя с ритъма ======================|/=|o==/\==/=|-=|\=|========================================== ======================|\=|\=/--\=/=|==|=\|========================================== Орлин Горанов - Светът е за двама Табнат от: Красен Иванов /krasen007@gmail.com/ 2007 Встъпление: e|--2--3-0-----2--3-0-------0--------0--------------------------------------------- B|-----------0-------0-0-3----1----3--1--------0--1-------------------------------- G|--------------------0-----------0-----0---0-------2------------------------------ D|----------------------------------------2------------2--5-4-5-4------------------ A|--------------------------------------------------------------------------------- E|--------------------------------------------------------------------------------- e|--2--3-0-----2--3-0-------0--------0--------------------------------------------- B|-----------0-------0-0-3----1----3--1--------0--1-------------------------------- G|--------------------0-----------0-----0---0-------2------------------------------ D|----------------------------------------2------------2--5-4h5p4-2-1h2------------ A|--------------------------------------------------------------------------------- E|--------------------------------------------------------------------------------- /^ ^ \ (тази част я видях в друг таб затова не гарантирам) ======================|/=|o==/\==/=|-=|\=|========================================== ======================|\=|\=/--\=/=|==|=\|========================================== Редактирано Август 5, 2007 от Krasen Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Пепи Отговорено Август 5, 2007 Автор Share Отговорено Август 5, 2007 Благодаря много момечета! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Пепи Отговорено Август 5, 2007 Автор Share Отговорено Август 5, 2007 Не зас[Am]пивай[H] света е за д[Em]вама Само не разбрах това [H] какво означава Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Тони Николов Отговорено Август 5, 2007 Share Отговорено Август 5, 2007 Не зас[Am]пивай[H] света е за д[Em]вама Само не разбрах това [H] какво означава H, означава акорд Си мажор!!! УСПЕХ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts