Nigua Публикувано Август 3, 2007 Публикувано Август 3, 2007 (Редактирано) Здравейте отново! Ние сме рок прогресивна група от София. Тук можете да чуете някои от нашите теми, включително и новото парче Pleasure, както и да научите малко повече за групата : http://www.myspace.com/thenigua Очакваме вашите мнения и коментари!! Чао! THE NIGUA Редактирано Август 3, 2007 от Nigua Цитирай
Тони Николов Отговорено Август 3, 2007 Отговорено Август 3, 2007 На мене ми хареса Особенно Laurelindorinan ми хареса много!!! Ами нямам критики, мога само да ви похваля УСПЕХ Цитирай
Misunderstood Отговорено Август 4, 2007 Отговорено Август 4, 2007 Поздравления колеги... И много успехи... Цитирай
Nigua Отговорено Август 4, 2007 Автор Отговорено Август 4, 2007 Мерси много приятели! Радваме се, че ви е харесала нашата музика! Поздрави!!! Цитирай
Svet Отговорено Август 5, 2007 Отговорено Август 5, 2007 И намен ми хареса звученето ви! Продължавайтре все така и не изменяйте на стилът си! Цитирай
Recommended Posts