Jotty Публикувано Август 2, 2007 Публикувано Август 2, 2007 Интересувам се по колко върват exprassion pedal-ите и от каде мога да си намеря , защото имам процесор с вход за такъв педал и мисля че ще ми е от полза Цитирай
Jotty Отговорено Август 2, 2007 Автор Отговорено Август 2, 2007 зуум 505 ли имаш? Да , и още един който за жалост не знам какъв е Цитирай
rocker_vn Отговорено Август 2, 2007 Отговорено Август 2, 2007 не знам какъв педал му се бучи на това чудо ама сигурно ще звукне като 606 аз имах 707-2 и въобще не съм доволен от уауа-то,само волюма си беше добре.ти незнам за какво ще го използваш... мисля че ще струва колкото или даже повече от процесора ти,а няма да ти подобри звука... това са мои мнения де,нека някой който е пробвал да каже... Цитирай
solo5 Отговорено Август 3, 2007 Отговорено Август 3, 2007 виж във Фактор мисля че имаше по 75лв Цитирай
Telerig Отговорено Август 4, 2007 Отговорено Август 4, 2007 По 75 вървят на проел и роланд пластмасовите които са доста поснички но вършат работа има ги в xxxx. Там има и масивни от метал които са адски здрави и стабилни на роктрон но струват 200 лв.... Цитирай
Recommended Posts