Bummer Публикувано Август 2, 2007 Публикувано Август 2, 2007 Китара имам отдавна, но съм свирил все по ноти.Бихте ли ми обяснили как да разчитам тези табове, че ми изгелждат се едно някой индианец ги е писал --3------- , -2------ тия работи не мога да ги схвана, моля обяснете като ан идиот (защото съм такъв)
black_waltz Отговорено Август 2, 2007 Отговорено Август 2, 2007 I--------0---- II-------0---- III------0---- IV------2---- V-------2---- VI------0---- тези шест черти са ти струните, означил съм с римски цифри коя - коя струна е. Другите цифри са ти на кое прагче натискаш. Това горе е акорда ми минор, нулите са ти свободни струни, двойките означават, че трябва да натиснеш четвърта и пета струна на втори праг. Това е, елементарно е.
рахата Отговорено Август 2, 2007 Отговорено Август 2, 2007 Разгледай това: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=1066
Bummer Отговорено Август 2, 2007 Автор Отговорено Август 2, 2007 почвам да схващам, но все още ми е трудно знам, че е за друг раздел, но така или иначе съм пуснал тази тема Може ли нотите на system на LP, но като ноти, а не Tabs... :) Благодаря
SlipFly Отговорено Август 2, 2007 Отговорено Август 2, 2007 упорито магаре значи ако беше разгледал форума поне малко щеше да видиш колко хора ги пращат в гугъл за такива престъпления като твойто
Recommended Posts