Dushmanina Публикувано Април 16, 2005 Публикувано Април 16, 2005 Мхмхмх, аз таковата...да си призная... Абе усилвател си търся, ама досега все така се е получавало, че предимно с акустична китара съм свирил когато е излизала работа, та търся помощ понеже гледам, че има хора дето разбират... Харесаха ми едно-две неща на Рандал, дайте насоки... Предварително благодаря! :think: :wall: Цитирай
vovcho Отговорено Април 16, 2005 Отговорено Април 16, 2005 Кажи какъв стил свириш, демек какво звучене търсиш. Иначе, Рандал що не като те кефи(виж ми подписа). А къде си ги видял тея кубенца? Нали за кубета говорим? Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Април 16, 2005 Отговорено Април 16, 2005 аз имам едно кубе,15 ватово с вграден ефект!ако нещо такова си търсиш,значи ми драсни едно съобщениице на лична и ще го обсъдим! Цитирай
Dushmanina Отговорено Април 18, 2005 Автор Отговорено Април 18, 2005 Рандал гледах, че във Фактора са почнали да докарват. Пробвах и един Фендер, също не е лош. Инак за стила на свирене ме закопаваш малко - почни с Джамирокуай и Шаде и спри някъде при Кинг Кримсън и Планет Х, в този спектър! Олд Шетърхенд, сори, ама ще ми е малко това кубенце Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 18, 2005 Отговорено Април 18, 2005 Рандал гледах, че във Фактора са почнали да докарват. Пробвах и един Фендер, също не е лош. Инак за стила на свирене ме закопаваш малко - почни с Джамирокуай и Шаде и спри някъде при Кинг Кримсън и Планет Х, в този спектър! Олд Шетърхенд, сори, ама ще ми е малко това кубенце Бре, ти си драматург в дисекцията! Висока подборка... Цитирай
Dushmanina Отговорено Април 18, 2005 Автор Отговорено Април 18, 2005 Ами к'во да направя като ме кефи най-различна музика... Иначе за дисекцията си прав - дисекциите са ми слабост Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 18, 2005 Отговорено Април 18, 2005 Абе ако спирката ти при Кинг Кримсън е дълга, свалям ти шапка! П.П. " Дзвезди ли искаш да ти свааааааалям, морски пясък да броойъъ...." Поздрав; земи спри и при Заппа и ше те гласувам за предзиДентал протект :hello: Цитирай
metalhammer Отговорено Април 18, 2005 Отговорено Април 18, 2005 Ами кажи в клубове ли ще свириш с него? За вкъщи практис амп ли ще е? За репетиционна ли ще го ползваш? Цитирай
Dushmanina Отговорено Април 18, 2005 Автор Отговорено Април 18, 2005 За свирня на живо ми требе... МММ, 60 вата как ви се струват? Същият, Запа е гений, човече! Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 18, 2005 Отговорено Април 18, 2005 За свирня на живо ми требе... МММ, 60 вата как ви се струват? Същият, Запа е гений, човече! So do you; und everyone То оня изрод от Кинг да не е роуди на Карандила... Къде ще жулиш, ако не е невъзпитан въпросът / или въпросителят/; ако е, ъ.., excuses mit bieren later, aligatEr :hello: Цитирай
metalhammer Отговорено Април 18, 2005 Отговорено Април 18, 2005 За свирня на живо ми требе... МММ, 60 вата как ви се струват? Същият, Запа е гений, човече! Моя съвет повече като жичкаджия отколкото като китарист е : 1.Ако имаш парички вземи си изцяло лампов амп . Под изцяло лампов амп се разбира маршал плекси промерно - не казваям че точно той ще ти свърши работа. Има множество усилватели които се водят уж лампови но вътре между ламповите стъпъла има доста операционни усилватели. Такъв амп остава за цял живот - вервай ми. 2.Предполагам не си милионерски син така че по ефтиния вариант е солид стейт. 60 вата солид стейт не е 60 вата тюб амп имай го в предвид. Не се изхвърляй на много голяма мошност - 100 вата примерно ,оже да се окаже че ще заглушаваш централното в някой по малък клуб. Глупостите от сорта на Валвстеит на маршал с лампа в предусилвателя не са особено ефективни по скоро са рекламен трик за музиканти неразбиращи от електроника и чули че има ли лампа = яко е. И все пак при солид стейта винаги има компромис - всичко е симулация а знаеш че симулацията и залъгване. Ако си се спрял на нещо прати модела и ще ти кажа моята скромна оценка по въпроса. Цитирай
Recommended Posts