Titi24 Публикувано Август 1, 2007 Публикувано Август 1, 2007 Здравейте, Аз съм от Варна и си търся вокален педагог. Можете ли да ми препоръчате някого? Интересувам се от поп пеене. Цитирай
Titi24 Отговорено Август 5, 2007 Автор Отговорено Август 5, 2007 Никой ли не знае вокален педагог във Варна? Моля ви, пишете ми. ИСКАМ ДА ПЕЯ Цитирай
NikiSvetla Отговорено Март 23, 2009 Отговорено Март 23, 2009 ЗДравей, Аз съм вокален педагог.Пиши ми,мога да помогна. Светослава ( пиши на ЛС) Цитирай
ataligom Отговорено Април 6, 2009 Отговорено Април 6, 2009 (Редактирано) Аз също си търся учител. Знам че съм малко голям-18 години съм от варна. ако някой желае да се занимава с мен давам адрес за връзка skype ataligom demonkin@abv.bg все пак скайпа си го използвам по-редовно. Ще ви бъда благодарен Редактирано Април 6, 2009 от ataligom Цитирай
slave4music Отговорено Април 26, 2009 Отговорено Април 26, 2009 Здравейте! И аз както всички си търся учител Ако искате да се свържете с мен skype : gone_forever Цитирай
Shagrath86 Отговорено Април 27, 2009 Отговорено Април 27, 2009 Мога да препоръчам Мила Маврова, била е педагог на няколко родни поп/рок/оперни "звезди", преподавала е и на мен и съм доволен. Телефон в момента не мога да дам, но предполагам че можете да намерите повече координати в музикалното училище във Варна (питате за Петър Мавров). А ако успея да изровя телефона й ще го постна. Цитирай
Recommended Posts