DeathZone Отговорено Януари 18, 2006 Отговорено Януари 18, 2006 ето още едно солце от мен, преди малко го записах набързо има го и в гмейла за тия дет хит.бг не им го отваря Приятелю , не че съм аз човека , който да ти дава съвети , но имаш сериозна нужда от свирене с метроном.С най-добри помисли ти го казвам. Росен Цитирай
Gee Tee Age Отговорено Януари 18, 2006 Отговорено Януари 18, 2006 ето още едно солце от мен, преди малко го записах набързо има го и в гмейла за тия дет хит.бг не им го отваря Приятелю , не че съм аз човека , който да ти дава съвети , но имаш сериозна нужда от свирене с метроном.С най-добри помисли ти го казвам. Росен Прав си... Цитирай
black_waltz Отговорено Януари 18, 2006 Отговорено Януари 18, 2006 бат Росене, знам си го и работя по въпроса, не сядам да се упражнявам без метроном, сега пак имам известен напредък, преди 2 месец калко зле бях.... мерси за отделеното време Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 24, 2006 Отговорено Януари 24, 2006 Хах Писна ми на мене от упражнения, па реших и аз да постна едно солце В gmail-a е, енджой Цитирай
KingdomX Отговорено Януари 24, 2006 Отговорено Януари 24, 2006 ето още едно солце от мен, преди малко го записах набързо има го и в гмейла за тия дет хит.бг не им го отваря Приятелю , не че съм аз човека , който да ти дава съвети , но имаш сериозна нужда от свирене с метроном.С най-добри помисли ти го казвам. Росен не е само до метроном.то е и до вътрешно чувсто.аз не съм използвал метроном през живота си.Жалко че нямам много време да запиша нещо да ви постна.... Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 25, 2006 Отговорено Януари 25, 2006 Фани запиши, ше ни е интересно Цитирай
KingdomX Отговорено Януари 26, 2006 Отговорено Януари 26, 2006 Фани запиши, ше ни е интересно или смешно Цитирай
solo5 Отговорено Януари 26, 2006 Отговорено Януари 26, 2006 е с тази китарка, която имаш няма да ни е смешно сигурно Цитирай
makatol Отговорено Януари 28, 2006 Отговорено Януари 28, 2006 соло импровизацийка с много грешки Цитирай
black_waltz Отговорено Януари 28, 2006 Отговорено Януари 28, 2006 солоимпровизацийка с много грешки изруд Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 28, 2006 Отговорено Януари 28, 2006 Ее, екстра е, само малко преди края изкривева Иначе като композиция и техника - cool! Цитирай
makatol Отговорено Януари 28, 2006 Отговорено Януари 28, 2006 10x, ще се мъчим да изчистим "изкривяванията" Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 28, 2006 Автор Отговорено Януари 28, 2006 солоимпровизацийка с много грешки Браво !!! Много ми допадна стила!!! Пускай още :green: Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 28, 2006 Автор Отговорено Януари 28, 2006 Брате Налбантов и други още братя и сестри : На повечето неща (от хит.бг примерно) или от разни сървъри ми излизат разни Not Found , Error, Error 404 и т.н Мога само да похваля Вижъндан и Стийв Вай (както и съименника му ) извинявам се ето ъпдейтвам си солото http://www.cmusicforum.com/dimitar/HyperSo...forniaSound.mp3 Цитирай
maringtr Отговорено Януари 28, 2006 Отговорено Януари 28, 2006 солоимпровизацийка с много грешки Жестоко, това ми е от любимите стилове и на мен @nalbantov кога ще пуснеш целия Хипер Соник да го чуем? Цитирай
Recommended Posts