Black Bird Отговорено Януари 28, 2006 Автор Отговорено Януари 28, 2006 солоимпровизацийка с много грешки Жестоко, това ми е от любимите стилове и на мен @nalbantov кога ще пуснеш целия Хипер Соник да го чуем? като пусна диска Цитирай
maringtr Отговорено Януари 28, 2006 Отговорено Януари 28, 2006 Запази ми едно копие с автограф отсега Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 28, 2006 Автор Отговорено Януари 28, 2006 Запази ми едно копие с автограф отсега мании, маниии Цитирай
KingdomX Отговорено Януари 29, 2006 Отговорено Януари 29, 2006 е с тази китарка, която имаш няма да ни е смешно сигурно братле ако китарата праваше музиканта....щях да си купя наи хубавата китара на света Цитирай
KingdomX Отговорено Януари 29, 2006 Отговорено Януари 29, 2006 Брате Налбантов и други още братя и сестри : На повечето неща (от хит.бг примерно) или от разни сървъри ми излизат разни Not Found , Error, Error 404 и т.н Мога само да похваля Вижъндан и Стийв Вай (както и съименника му ) извинявам се ето ъпдейтвам си солото http://www.cmusicforum.com/dimitar/HyperSo...forniaSound.mp3 евала.много е гот(мато се замисля каквото и да съм чул от теб маи всичко ми допада) и издаваи по бързо диска Цитирай
spotlight_kid Отговорено Февруари 9, 2006 Отговорено Февруари 9, 2006 Изтъркалях до Джи мейла едно видейце с малко солца Цитирай
KingdomX Отговорено Февруари 9, 2006 Отговорено Февруари 9, 2006 Изтъркалях до Джи мейла едно видейце с малко солца да му се невиди как се влиза в тоя gmail секи качва по нещо там а аз не знам как се влиза...аре някои да ме свтне Цитирай
Mephistofel Отговорено Февруари 9, 2006 Отговорено Февруари 9, 2006 Изтъркалях до Джи мейла едно видейце с малко солца да му се невиди как се влиза в тоя gmail секи качва по нещо там а аз не знам как се влиза...аре някои да ме свтне Свет! http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=2766 Цитирай
stratocaster Отговорено Февруари 9, 2006 Отговорено Февруари 9, 2006 Изтъркалях до Джи мейла едно видейце с малко солца дава ми грешка при разархивирането.... Цитирай
jFog Отговорено Февруари 9, 2006 Отговорено Февруари 9, 2006 Изтъркалях до Джи мейла едно видейце с малко солца дава ми грешка при разархивирането.... кой е т'ва на телевизора дя? ти не беше ли по романтик блус душа ? или се лъжа п.с.Аз съм със 7-Zip и го отворих без проблеми. Цитирай
black_waltz Отговорено Февруари 9, 2006 Отговорено Февруари 9, 2006 кой е т'ва на телевизора дя?ти не беше ли по романтик блус душа ? или се лъжа п.с.Аз съм със 7-Zip и го отворих без проблеми. спути е бе той си е бързак, ама се прай на джазмен блусаджия оти го мързи Цитирай
spotlight_kid Отговорено Февруари 10, 2006 Отговорено Февруари 10, 2006 кой е т'ва на телевизора дя?ти не беше ли по романтик блус душа ? или се лъжа п.с.Аз съм със 7-Zip и го отворих без проблеми. душа обширна кат Съветския съюз.....ма какту вика Алекси мързи ме като селски михлюз Цитирай
spotlight_kid Отговорено Февруари 11, 2006 Отговорено Февруари 11, 2006 от ШИТ БГ Сутринта си свируках BURN щото ще и праим кавър и драснах едно солце има грешки ма...нъль съм блусар...ша търколя едно и към Джи мейла Цитирай
stratocaster Отговорено Февруари 11, 2006 Отговорено Февруари 11, 2006 от ШИТ БГСутринта си свируках BURN щото ще и праим кавър и драснах едно солце има грешки ма...нъль съм блусар...ша търколя едно и към Джи мейла президент Цитирай
Recommended Posts