Dronevil Публикувано Юли 28, 2007 Share Публикувано Юли 28, 2007 Здравейте! Знам че съм се прочул вече като некадърник на форума само с мойте 5 некадърни постове, но имам още един въпрос към вас...Този път търся програма, която да симулира процесор (май?). Всъщност знам че има една такава джаджа, с която най-различни експериментални артисти, които се заиграват с минаването на звуци през точно този уред го ползват (всъшност "музиката" се базира на комбинация от различни шумове). Ако може да ми кажете какво е точно и каква програма мога да си намеря като симулация ще съм благодарен...Ето и снимки: Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MDMACORP Отговорено Юли 28, 2007 Share Отговорено Юли 28, 2007 Не знам ама японката с вентилатора май често се разболява Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dronevil Отговорено Август 2, 2007 Автор Share Отговорено Август 2, 2007 Мерси за помоща Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
f1_sound Отговорено Август 2, 2007 Share Отговорено Август 2, 2007 От не много ясният въпрос мисля, че имаш нужда от семплер Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts