rusnaka Публикувано Юли 27, 2007 Публикувано Юли 27, 2007 Целта ми е да мина по-тънко, ако това е възможно. Не говорим за качество, а за някакъв си звук. В смисъл - трбва ми една репетиционна, където да отида, да има 5 микрофона кви да са, които озвучават някакви тъпани - колкото са по-зле, толкова по-добре и да може да влезнат като стерео писта в компютър. Целта ми е да постигна гаражен звук - максимално автентично. КАжете някакво място, където примерно се репетира за 5-6 лева и дори да няма комп, аз ще си донеса лаптопа, да ги запиша. Благодаря предварително!!! Цитирай
Тони Николов Отговорено Юли 28, 2007 Отговорено Юли 28, 2007 http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=73 Тука са всички репетиционни, повечето са тези пари и почти всички записват демо записи!!! УСПЕХ Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Август 13, 2007 Отговорено Август 13, 2007 Руски.. що не питаш бе?! Пиши едно ЛС да ти пратя демо. Цитирай
Recommended Posts