Jump to content
Българският форум за музиканти

Zoom G2.1u (guiatr Effects Pedal)


Recommended Posts

Колеги, нещо от 2-3 дена, спря да ми работи копчето за запаметяване на ефектите ;) . Къде може да се поправи. Не разбирам от такава техника и ми трябва майстор, за този проблем!!! Помогнете, моля :)

Благодаря предватително :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^Пробвай в фирмения сервиз на Динакорд които се намира на Гара Искър или по точно бе в това каре от сервизи дето са на самсунг и филипс при моста на Дружба към летището Ама питай за точния адрес в Динакорд магазините

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не, че нещо, ама аз съм леко отаян от тия "техници" в динакорд и не бих препоръчал на никого да ходи при тях. Каква е причината: ми оакаха един стак гаранционен като го държаха докато му изтече гаранцията в глупавия сервиз и накрая казаха "ми не можем да го оправим". Сещате се какви им се падат тия, които още споменавам, само с добро разбира се...

 

Моят съвет - съфорумци както каза и металхамър :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако смееш да прескочиш гаранцията, можеш да го отвориш и да видиш дали не се е напрашил. Аз имах един Дигитех процесор, който имаше проблем с бутоните(1-2 + едно педалче не реагираха), дадох го на ремонт и ми казаха че просто е трябвало да се почисти.

Това ми идва на ум, но може и да не съм на прав път.

Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ефектът е купувам от Москва и нямям намерение да ходя до там, за ремонт. Значи моментът с гаранцията отпада. За сервизите в Дайнакорт от доста хора съм чувал кофти работи, затова и при тях не искам да ходя. Nikifena от Пловдив се откликна, но проблема е, че аз съм от София. А може пък и да е от праха (дано това да е проблема), лошото е, че ме е страх да го отварям, да не взема нещо да объркам. Инак той си свири нормално, само дето не мога да си изменям ефектите, защото не мога да ги запаметя. Така, че ако се намери някой, който да разбира от такива неща и е от София би било направо чудесно!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.