LOE Публикувано Юли 25, 2007 Публикувано Юли 25, 2007 Писна ми да гледам стария, и вчера седнах да скалъпя нещо набързо.. стана доста по изчистен и лек от предишния, а и може би доста по ... комерсиален като вид... дано ви хареса http://www.myspace.com/avrilinblood Цитирай
VOSTOK Отговорено Юли 25, 2007 Отговорено Юли 25, 2007 Готин е, малко кръвта дето ти е от двете страни поне на мен ми седи твърде, в смисъл аз бих сложил само петна, да не е плътно кръв отгоре-додолу; и другото - липсва ми тая картинка с изгнилата гад, дето ти е в подписа. Цитирай
LOE Отговорено Юли 25, 2007 Автор Отговорено Юли 25, 2007 абе.. то един мързел трябваше още преди месеци да ни рисува концепти за групата, обаче много несериозен, и тая гнилата гад пак е негова скица, и я взехме колкото на първо време, в смисъл че никога не е било мислено да е тя, беше просто като временен вариант може да измисля нещо.. да я компем и нея някъде, но ще е по нататък, сега има други приоритети инъче кръвчицата не е малко indeed Цитирай
ultramega Отговорено Август 1, 2007 Отговорено Август 1, 2007 Добре е барнато, а и музиката е качествена Въпрос- тая Ейврил, има ли нещо общо с друга, за която се сещам и ако да, на лична основа ли сте я омазали с "BLOOD" или е просто бизнес? Цитирай
LOE Отговорено Август 3, 2007 Автор Отговорено Август 3, 2007 не, ползвали сме аврил в буквалното значение на думата на френски - за месец Април иде реч Цитирай
ultramega Отговорено Август 3, 2007 Отговорено Август 3, 2007 Ясно. Прости ми невежеството, ама френския ми е по зле от лош т.е. никакъв. Цитирай
Recommended Posts