mikko Публикувано преди 22 часа Публикувано преди 22 часа Здравейте, след години лутане и мнения, че гласът ми не става за музика успях да създам свой музикален проект. Нарича се Victory Band засега. Работя предимно със студио изпълнители. Има няколко кавъра, като повечето са с видоизменени мелодии, а някои и текстове. Но има и авторски песни. Малко миксирането още куца, но проектът и без това започна като lo-fi странично занимание, правя всичко само за удоволсвие. Можете да чуете моите неща на следния линк: https://soundcloud.com/user-681162994 Оригинали засега са следните песни: Faraway, You're The Only One, Someone Else, Color My Heart Мисля, че и инструменталите от 4-5 години са авторски, не гарантирам обаче за семплите, които използвах тогава. Кавъри са Two by two, All Mixed Up, Bridge, Girl From Vienna, Can't Forget You, може и да забравям някои. Още не мога да се ориентирам правилно към кой жанр най-много ме влече. Е може и да нямам глас да пея, но поне се надявам текстовете ми да са поне прилични като за някой денс хит. 1 Цитирай
Recommended Posts