Henderson Публикувано Април 13, 2005 Публикувано Април 13, 2005 (Редактирано) Здрасти на всички мюзишънсис :hello: Вече от няколко седмици се навъртам в форума- много е як и полезен!Наистина,в БГ музикантите от доста време сме прецакани и е хубаво да има такива места където да се поучаваме и да плюем наволя тези които си го заслужават Казвам се Ангел, на 23 и съм китарист от Пловдив. Завършил съм Пд. музикално с цигулка, но китарата ми е страст от 5-6 годишна възраст. Минал съм през доста групи, в различни стилове, но от 3 год. свиря с група Free Style и мисля само за този проект, защото стилът на групата отговаря на името!Свирим от Incubus- U2, през Prince - Laurin Hill, до Erykah Badu, и повечето кавъри са си в наши, доста променени варианти (все пак Кавър означава точно това, а не да си извадиш солата 1 към 1 !Авторските вече са над 10 и също са доста различни като настроение! Слушам абсолютно всякаква музика!И се стремя да се развивам като музикант и инструменталист! От малък в "душата ми" :green: е залегнала блусарията, и за мен това е задължителната основа на един китарист (и не само китарист) защото тя те научава не само да свириш основни неща, а те научава да чувсваш!!! :violin: :guitar: П.П. Само ДЕТА и по тежките не ги понасям много! Но всеки да си слуша квот го кефи! Редактирано Април 13, 2005 от Henderson Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 14, 2005 Отговорено Април 14, 2005 Ами поздрави, Иво ми даде някои ваши джаджи, освен поздравления и комплименти друго не се сещам. Със здраве Цитирай
Steve_Vai Отговорено Април 14, 2005 Отговорено Април 14, 2005 Добре дошъл! Най-накрая някой по-нов да се радва на форума Хайде постни нещо на групата, много искам да ви чуя нещо авторско! Поздрави! :hello: Цитирай
Henderson Отговорено Април 15, 2005 Автор Отговорено Април 15, 2005 Ами в "Авторска Музика" колегата Topsun е пуснал линк кум парчето "Когато тя желае". Не че с него може да се добие реална представа за групата, защото наистина всички парчета са много различни Мерси за "топлото" посрещане! :green: Цитирай
Henderson Отговорено Април 15, 2005 Автор Отговорено Април 15, 2005 http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=1608 Цитирай
peshoy2k Отговорено Април 15, 2005 Отговорено Април 15, 2005 така де ти си си добре дошъл амааааа ..... щото така е прието хаха Цитирай
thurston Отговорено Април 15, 2005 Отговорено Април 15, 2005 (Редактирано) хъхъ, яко бой, а... здрасти. Редактирано Април 15, 2005 от thurston Цитирай
Henderson Отговорено Април 15, 2005 Автор Отговорено Април 15, 2005 Здрасти, Здрасти :hello: :green: Цитирай
spotlight_kid Отговорено Април 15, 2005 Отговорено Април 15, 2005 здрасти майна крайно време е да си направим Пловдивска сбирка на форума Цитирай
boogerman Отговорено Април 16, 2005 Отговорено Април 16, 2005 ми Здрасти и от мене :hello: Жалко, че не сте от Сф можеше да правим някви съвместни участийца... иначе ние май свирим много сходни нещица... за кавъри де ако правите турне и минете през нащо село че дойдем да ви гуедаме Цитирай
Recommended Posts