Deep Purple Публикувано Юли 23, 2007 Публикувано Юли 23, 2007 (Редактирано) Значи от както смъкнах с 1.5 мм пластмасовата пластина и смених струните с D'addario (9 лв) , като натисна 1ва струна(свободна) / 2ра на 5то прагче , 5та -свободна -звънят 5та и 6та , А като ударя 4та -звъни 5та ?!??! давайте идеи , ако пак го повдигна ще се оправи ли ? на първо прагче отстоянието от грифа е 2,8мм ,а на 12то е 4,4 мм , май още ще трябва да се смъква ?! http://img.data.bg/i.php?show=473579&ctrl_id=j0ok06#img Редактирано Юли 23, 2007 от Deep Purple Цитирай
Тони Николов Отговорено Юли 23, 2007 Отговорено Юли 23, 2007 Значи аз не съм специлиаст по разтоянията, но си мисля, че струните можеш да ги свалиш още даже. Не би трябвало за звънтят. Виж, дали не са много дебели или някои прагчета не са се изтъркали. Но пак казвам, не разбирам много от тези неща!!! Изчакай други мнения, които по всяка вероятност, ще са по достоверни от моето!!! УСПЕХ Цитирай
Тони Николов Отговорено Юли 23, 2007 Отговорено Юли 23, 2007 Даже сега се сетих, че може да се получават накакви обертонове, които обаче при това, което казваш, че натискаш, няма как да се получават!!! Абе старанна работа. Анй-добре изчакай други мнения, да обяснят хората, защо така се получава и как може да се оправи!!! УСПЕХ Цитирай
Deep Purple Отговорено Юли 23, 2007 Автор Отговорено Юли 23, 2007 Значи като намаля с половин тон - няма никаква вибрация , нещо резонанс се получава май ?! Цитирай
Recommended Posts