chopin_rock Публикувано Юли 22, 2007 Публикувано Юли 22, 2007 здравейте на всички съфорумци. имам един въпрос....кото може и има желание, моля да ми помогне. свиря с лицензен джибсън и със процесор корг, който има опция за обиране на шума (като повечето що-годе хубави процесори) интересното е че понякога като свиря се чува много гаден брум(като пусна струните, а китарата е замасена) а в други случаи съм свирел и е нямало никакъв шум, дори и като пусна струните. на какво се дължи този проблем> Благодаря предварително на отзовалите се... Цитирай
SomeoneElse Отговорено Юли 23, 2007 Отговорено Юли 23, 2007 В други случаи със същата техника (китара, процесор, кубе...) или с различна (различен ефект, кубе)... Ако при теб с процесора го има, а при, да кажем, свирене в обикновен дисторжън-камионче го няма - проблемът е в Noise Gate-а... Трябва да повъртиш малко Ratio и Treshold така че да отрязва по-бързо шума, а не да се "задейства" със закъснение, от където идва и неприятният шум след като хванеш струните. Цитирай
Recommended Posts