Dronevil Публикувано Юли 22, 2007 Share Публикувано Юли 22, 2007 Здравеите, интересува ме мога ли да си намеря накаква програма за наи различни ефекти които да се апликират върху аудио фаилове (все едно .wav, .mp3...)? Може ли да ми препоръчате някоя? Вече имам Ace Of Wav, но тя ми се вижда много примитивна а и ефектите не ги докарва никак. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rainroom Отговорено Юли 22, 2007 Share Отговорено Юли 22, 2007 не е по темата , но...... на аватара ти .... това sunnO))) ли са? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dronevil Отговорено Юли 22, 2007 Автор Share Отговорено Юли 22, 2007 да Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MDMACORP Отговорено Юли 23, 2007 Share Отговорено Юли 23, 2007 SFX Machine Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dedomito Отговорено Юли 24, 2007 Share Отговорено Юли 24, 2007 Препоръчвам Tracktion 2 , многоканален редактор и ВСТ хост , Програмата има всичко от което се нуждаеш от запис , редакция , миксиране и тн Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MDMACORP Отговорено Юли 26, 2007 Share Отговорено Юли 26, 2007 Препоръчвам Tracktion 2 , многоканален редактор и ВСТ хост , Програмата има всичко от което се нуждаеш от запис , редакция , миксиране и тн Човека не пита за DAW ,а за ефект... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts