BelAm Публикувано %s в %s Публикувано %s в %s Здравейте, търся съмишленици в насока experimental sound art, film music, Psychedelic, Instrumental,krautrock Не очаквам да са напреднали, по-скоро желание и интерес в тази насока да развием идеи и постигнем определени цели :) Който има интерес да пише на лично ще посоча примерни групи и каква е целта, за момента ако има заинтересовани - барабани, китара,keyboard и евентуално вокал. If anyone intereseted, should ask me german or english is also fine Цитирай
Johny_keys Отговорено %s в %s Отговорено %s в %s Здравейте, пиша относно обявата за музиканти. Аз съм клавирист, имам опит с групи, свиря в група, предимно рок, правил съм кавъри на групи като Guns and Roses, Rainbow, Deep Purple, Toto и други, правя също и авторска музика. Засега имам време и за нови музикални проекти. Интересувам се и от филмова музика, тази област е нова, но имам основна престава, също така композирам, свирил съм и неща на Енио Мориконе. Ако имате интерес, моля оставете телефон за връзка. Цитирай
Recommended Posts