Valnyr Публикувано Юли 17, 2007 Публикувано Юли 17, 2007 Humbucker! Някой може ли да ми обесни за какво служи? Мерси предварително... Цитирай
Valnyr Отговорено Юли 17, 2007 Автор Отговорено Юли 17, 2007 хм готов съм да се изложа по английски де да знам може и тва да е хаха ако е тва голям смях ще падне Цитирай
bai-goku Отговорено Юли 17, 2007 Отговорено Юли 17, 2007 ми вид адаптер е Уж се води двоен. Яко жужене. ... Ам примерно.. гугъл: humbucker Цитирай
bai-goku Отговорено Юли 17, 2007 Отговорено Юли 17, 2007 така и така, тази тема ще се изтрие скоро, нека си я нафлодя. Ам.. това е сравнително популярен адаптер за китаристи и таковата... търси се, няма как да няма информация. Ти да видиш колко модели има.... Ако попиташ "кой е най-добрият" тука, ще се навудят такива спорове. Зависи какъв стил ще свириш главно. За метъл си има еди какви си, за джаз/блус още по-други. Има активни, пасивни, паралелно свързани, последователно.. и тн. Цитирай
AXE Отговорено Юли 17, 2007 Отговорено Юли 17, 2007 Humbucker е двоен адаптер, при който двата отделни адаптера са вързани така, че шумовете (или по-голямата част от тях) да се гасят. * Обикновено се използват за по-тежка музика, защото имат по-силен сигнал и вадят по-здрав звук, с по-малко шум. Единичните пък са по приятни за чист звук, наричат се single coil. *За любознателните: Обърнати са на 180 градуса един спрямо друг и са вързани противофазно. Така положителния сигнал от струните се наслагва и става по-силен. А околните шумове, които в голяма степен са почти еднакви в пространството, където са адаптерите, се получават с обратна фаза и като се наслагат се гасят. Дано не съм го обяснил грешно. Цитирай
fluti Отговорено Юли 17, 2007 Отговорено Юли 17, 2007 (Редактирано) ^ Пак ме изпревариха... Редактирано Юли 17, 2007 от fluti Цитирай
Valnyr Отговорено Юли 17, 2007 Автор Отговорено Юли 17, 2007 Е мерси по изчерпателно от това няма сега и ако някой ми отговори на темата за Harley Benton-a много добре ще стане Цитирай
Recommended Posts