rockstar666 Публикувано Юли 17, 2007 Публикувано Юли 17, 2007 Относно темата,навремето се разпространяваше от Марков"Юбиса бизнес" един видео урок на Пол,който го имам на видео касета,казваше се нещо от рода на Гуитар Трикс,в него правеше фокуси с китарите и то доста неуспешни между нещата които показваше,обличаше ги с усмирителни ризи, връзваше ги с белизници и ги режеше с трион! Та, мисълта ми е има ли го някой това нещо на ДВД и евентуално ще бъде ли така добър да ми го свали и на мен! Доста съм го търсил из нета и не го намерих,мисля ,че това е от него някаква изрезка ,която намерих! Paul Gilbert Дори в каталога на "Юбиса" го имаше на няколко касети, което значи,че е бил и в няколко части!!! Цитирай
the_man_who Отговорено Юли 17, 2007 Отговорено Юли 17, 2007 Намира ми се в DivX формат. Paul Gilbert - Intense Rock I и II. Незнам дали е издавано на DVD. Цитирай
rockstar666 Отговорено Юли 18, 2007 Автор Отговорено Юли 18, 2007 Намира ми се в DivX формат. Paul Gilbert - Intense Rock I и II. Незнам дали е издавано на DVD. Впрочем ,мерси много името ми трявваше само,вече намерих ,каде го има,след работа започвам да го дърпам!!! Мерси още веднъж!!! ;) Цитирай
Recommended Posts