thurston Отговорено Юли 23, 2007 Отговорено Юли 23, 2007 (Редактирано) ... големи повърни ... off/ всичко най-, Манолев, но такива изказвания са чиста проба чекия и нямат нищо общо нито с музиката и инструментите, за които говорим, нито с добрия дух на обмен на информация и впечатления, които качествените хора* във форума се опитват да поддържат. мерете си приказките, пък ако нямате какво да кажете, направете услуга на себе си и на другите, и не казвайте н и щ о. форумът ще ви бъде благодарен! --- * например- казвам напосоки, но определено с основание- виж Разбойников: никъде не се е изхвърлил, а е в пъти по-компетентен от много от нас. PS искрено съжалявам, че този път не успях да сдържа офтопика, но ми потече кръв от лявото ухо, ебаси Редактирано Юли 23, 2007 от thurston
Manolev Отговорено Юли 23, 2007 Автор Отговорено Юли 23, 2007 (Редактирано) Добре бе! Хвърлихте ме в тъча. Вярно е, изказването ми беше малко силничко. Просто мисля и споделям мнение. За съжаление явно съм прекалил. Извинявам се на аудиторията, повече няма да казвам нищо лошо за Ямаха. Изтрийте темата, моля. Повече мисля да не пиша в този тема, явно няма смисъл. Приятен ден. Редактирано Юли 23, 2007 от Manolev
Recommended Posts