Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)
... големи повърни ...

off/ всичко най-, Манолев, но такива изказвания са чиста проба чекия и нямат нищо общо нито с музиката и инструментите, за които говорим, нито с добрия дух на обмен на информация и впечатления, които качествените хора* във форума се опитват да поддържат. мерете си приказките, пък ако нямате какво да кажете, направете услуга на себе си и на другите, и не казвайте н и щ о. форумът ще ви бъде благодарен!

---

* например- казвам напосоки, но определено с основание- виж Разбойников: никъде не се е изхвърлил, а е в пъти по-компетентен от много от нас.

PS искрено съжалявам, че този път не успях да сдържа офтопика, но ми потече кръв от лявото ухо, ебаси

Редактирано от thurston
Отговорено (Редактирано)

:metalist:

Добре бе! Хвърлихте ме в тъча. Вярно е, изказването ми беше малко силничко. Просто мисля и споделям мнение. За съжаление явно съм прекалил.

Извинявам се на аудиторията, повече няма да казвам нищо лошо за Ямаха. Изтрийте темата, моля.

Повече мисля да не пиша в този тема, явно няма смисъл. Приятен ден.

Редактирано от Manolev
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.