ultramega Публикувано Юли 15, 2007 Публикувано Юли 15, 2007 Чудех се дали да го сложа в Семпли, защото се получи докато се кефех на наскоро заупения си CryBaby Wah педал и наскоро инсталирания ми Addictive Drums. Видях че има семпли с Addictive вече и го изтрясках тука Между другото ,незнам дали ви казвам нещо ново ,но Addictive Drums бачкат много по леко от ЕЗдрумер-а и за хора с не много мощни машини , като мен са много подходящи. Това е парчето Дано ви хареса. Цитирай
Stone Free Отговорено Юли 16, 2007 Отговорено Юли 16, 2007 Addictive Drums бачкат много по леко от ЕЗдрумер-а и за хора с не много мощни машини , като мен са много подходящи. Ебре...аз пък обратното: АД даже не успях да ги подкарам, а ЕЗ дръмера си го ползвам с прилично натоварване на процесора. Иначе евала за композицията...аз бих сложил барабаните малко по напреде в микса, ама тва си зависи от човека, както се казва Цитирай
ultramega Отговорено Юли 17, 2007 Автор Отговорено Юли 17, 2007 ^ Ами незнам що има разлика На мен ЕЗдръмера в някои отношения ми харесва повече, но понякога доста ми натоварва машината и почва да сече , в някои случаи дори е забивал , а с адиктив няма такова нещо. А забравих да кажа че го ползвам Cubase sx3. Може и това да е от значение за поведението на софта Цитирай
Stone Free Отговорено Юли 17, 2007 Отговорено Юли 17, 2007 Еми аз съм с Нуендо 3, което е почти същата хава. Адиктив Дръмс при мене въобще не пожела да тръгне като хората, пуснах го в една празна сесия и настана направо ад А ЕЗДръмера си бачка сравнително нормално и в сесии с аудио тракове и 1-2 ВСТ инструмента...абе незнам. Мойта машина е вече доста зле, като за днешна дата: лаптоп НР 2,4 гхц Целерон на 768 МБ РАМ, файъруайър външнан саундкарта - Пресонус Инспайър. ПП. Ама само как ме мързи да сменям на всеки 2 думи кирица с латиница, та сори за българейшън-а...бе няма ли некви шорткътс, нещо кат на Уиндоуса- алт+шифт ала бала... Цитирай
Recommended Posts