Jump to content
Българският форум за музиканти

Дали няма да сбъркам?


everlast

Recommended Posts

Здравейте,

както виждате съм нов и имам няколко въпросчета.

За разлика от повечето музиканти във форума аз не мога да свиря на китара и искам да попитам няколко работи, преди да започна.

Вкъщи имам акустична китара и имам желание да започна да ходя на уроци. Обаче за напред имам желание да започна и на електрическа и се питам дали няма да сбъркам, ако започна тези курсове. В смисъл, дали има някаква огромна разлика в свиренето и дали няма да направя грешка, ако започна с акустична. Вие как сте започнали? Има ли смисъл от уроци по китара?

Засега не ми се иска да си купувам електрическа, защото искам малко да посвикна, с това, което имам и да преценя сам, кога съм готов. Но да не се окаже накрая, че съм свирил на един съвсем различен инструмент и да трябва да започвам съвсем отначало с електрическата.

Мерси предварително :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Споко, има тоооолкова много общи работи за всички китари, които ти не знаеш/не можеш ;) И поне в началото определено има нужда от уроци. Намери някой добър даскал и действай :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.