Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

съжелявам че ви заливам с досадни теми но найстина искам да се поинтересуван защото съм грабнат...Та искам да ви питам дали знаете цените на тези китари в България ...По-точно искам да знам за по-евтините китари като пример тези от X-series X12 и тези 2-та вида по-долните и имаше една от Idol-series но искам да знам дали се продават още в Фактор...И есествено за какви цени става въпрос...Мерси предварително а аз на това се спрях като първа китара понеже чувам само хубави неща за тях...А ако имате други предложения за мен като за първа но не китара която да сменям след 4-5 месеца ...И най-важното според мен с нея ще се свири Хард Рок (Kiss,Ac/dc...) и някой Хевита (Maiden,Sabbath...)...

Но предимно за Рок...

С уважение , Цвети

Отговорено

има един Х30 за 600лв.

Аз съм с Х10 за 260 купуван отдавна.

Има копие на Dime за около 650 лв.

Има едно V за около 600 лв.

Има Лес Пол копие около 700.

Отговорено

^Става въпрос за по-нисък клас китара и съответно за по-малко пари...Питам ви попринцип понеже тея дни се каня но се не успявам а се метна до Фактор ами найстина съм му навит на тоя Washburn X12 и затова

Отговорено

Wi 14 -ките са по 280, формата леко загатва Леспол, с 2 двойни и 4 пота..

не звучи зле, но на мен ми стоеше като играчкоа в ръцете- малка и очудващо

лека.. не ми вдъхна доверие, пък грифа нещо бая дебел ми се стори

Отговорено

Мерси но ми трябва препоръка за тези китари и особено за тези който мога да намеря на достъпна цена до 350лв. и ест. които мога да закупя в България и кой са подходящи за Хард Рок...А това дали ще ми е удобна естествено зависи от мен и лично аз ще си го проверя просто ми трябват препоръки

Мерси