Cupatincho Публикувано Юли 11, 2007 Публикувано Юли 11, 2007 съжелявам че ви заливам с досадни теми но найстина искам да се поинтересуван защото съм грабнат...Та искам да ви питам дали знаете цените на тези китари в България ...По-точно искам да знам за по-евтините китари като пример тези от X-series X12 и тези 2-та вида по-долните и имаше една от Idol-series но искам да знам дали се продават още в Фактор...И есествено за какви цени става въпрос...Мерси предварително а аз на това се спрях като първа китара понеже чувам само хубави неща за тях...А ако имате други предложения за мен като за първа но не китара която да сменям след 4-5 месеца ...И най-важното според мен с нея ще се свири Хард Рок (Kiss,Ac/dc...) и някой Хевита (Maiden,Sabbath...)... Но предимно за Рок... С уважение , Цвети Цитирай
Cupatincho Отговорено Юли 12, 2007 Автор Отговорено Юли 12, 2007 Никой ли наскоро не е минавал през Фактор или поне да има информация??? Цитирай
PRIMO Отговорено Юли 12, 2007 Отговорено Юли 12, 2007 има един Х30 за 600лв. Аз съм с Х10 за 260 купуван отдавна. Има копие на Dime за около 650 лв. Има едно V за около 600 лв. Има Лес Пол копие около 700. Цитирай
Cupatincho Отговорено Юли 12, 2007 Автор Отговорено Юли 12, 2007 ^Става въпрос за по-нисък клас китара и съответно за по-малко пари...Питам ви попринцип понеже тея дни се каня но се не успявам а се метна до Фактор ами найстина съм му навит на тоя Washburn X12 и затова Цитирай
drizzt Отговорено Юли 13, 2007 Отговорено Юли 13, 2007 Wi 14 -ките са по 280, формата леко загатва Леспол, с 2 двойни и 4 пота.. не звучи зле, но на мен ми стоеше като играчкоа в ръцете- малка и очудващо лека.. не ми вдъхна доверие, пък грифа нещо бая дебел ми се стори Цитирай
Cupatincho Отговорено Юли 15, 2007 Автор Отговорено Юли 15, 2007 Мерси но ми трябва препоръка за тези китари и особено за тези който мога да намеря на достъпна цена до 350лв. и ест. които мога да закупя в България и кой са подходящи за Хард Рок...А това дали ще ми е удобна естествено зависи от мен и лично аз ще си го проверя просто ми трябват препоръки Мерси Цитирай
Recommended Posts