chalgasucks Публикувано Юли 7, 2007 Публикувано Юли 7, 2007 Ся интересувам се дали още се правят J-custom модели ??? в мрежата намирам сямо модели до 2005 ??? Мечтата ми е да имам това произведение на изкувството - http://www.jemsite.com/jcustom/2002/rg8527/index.html или ето това - http://www.youtube.com/watch?v=wI8e8LU4yHU , даже повече заради пиезото . Къде да намеря пвече информациика за тях??? Някои имам ли е среща с тези китри и к'во може да каже защото ще си го купя дори и след 50 години да е Цитирай
preIbanez Отговорено Юли 7, 2007 Отговорено Юли 7, 2007 ....разбира се че има ново производство...между другото отлично си се ориентирал в предпочитанията си...значи за повече инфо за моделите отиваш на сайта www.ibanez.com...там има да избираш от коя страна си...избираш Япония...и там вече си има страничка за J-custom...кеф ти шестструнни...кеф ти седемструнни...кеф ти с ДиМарзио...кеф ти с ЕМГ...избор тази година има богат...обаче как да се внесат в родината идея си нямам...питал съм Икономов...понеже и аз съм ги поелавал тези китари...и там няма възможност...сигурно някъде в интернет има някой вълшебен саит дето стават тези работи...ама аз лично като тъмен балкански субект нямам вяра в интернет поръчките... Цитирай
chlen Отговорено Юли 7, 2007 Отговорено Юли 7, 2007 Абе имаше един човек от форума продаваше J Custom, май @vaicho беше, може към него да се обърнеш, ама цената беше люта,да те предупредя. Цитирай
chalgasucks Отговорено Юли 8, 2007 Автор Отговорено Юли 8, 2007 еи човеко наиш как ме зарадва мерси много Цитирай
chalgasucks Отговорено Юли 8, 2007 Автор Отговорено Юли 8, 2007 някуде бях мернал че се продава J-sutom , но аз още неам парите и скоро едwали ще ги имам и за тва се ориентирам кат за начало с Ibanez rg 7321 Цитирай
chalgasucks Отговорено Юли 8, 2007 Автор Отговорено Юли 8, 2007 мммм даааа точно т;ва дет търся ама парите са само с една нула повече от това с което разполагам Цитирай
Recommended Posts