motorbreath Публикувано Юли 6, 2007 Share Публикувано Юли 6, 2007 Ами това парче на Слейър просто ме размазва напоследък ама има една част дето малкоооо ми е бърза.Значи пасажа почва на 0:33.Ако може да ми кажете как да го изсвиря.Опитвам се standart picking ама наистина е доста бързо а със алтърнатив ми бягат тонове..Какво ще препоръчате Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Autoscum Отговорено Юли 11, 2007 Share Отговорено Юли 11, 2007 Хех. Добра е песничката. Разтягаш се, малко технически упражнения преди тва и ще успееш. Ако не - keep trying. Късмет. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Отговорено Юли 15, 2007 Share Отговорено Юли 15, 2007 "standart picking" ??????!?!??!? Какво е това ? D-D-D-D ? С алтернатив трябва да стане със сигурност, просто трябват тренировки. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts