Bobby_83 Публикувано Юли 5, 2007 Публикувано Юли 5, 2007 Здравейте! От известно време търся вокален педагог в град София, който да даде оценка на гласа ми и да ми каже дали става нещо от него. Предпочитам да е жена, защото искам да си вдигна горните тонове. Начинаещ съм. Бихте ли ми препоръчали някой добър преподавател, при който разбира се да има едно местенце и за мен. Обаждах се на няколко човека, но все ми казват, че няма места и т.н. Благодаря Ви предварително. П.П. Във форума беше писало едно момиче Anna, на която и пратих ЛС, но изглежда скоро не е влизала и не го е прочела. Ако някой я познава нека ми даде контакти. Цитирай
cvetenceto Отговорено Април 2, 2008 Отговорено Април 2, 2008 Здравейте! От известно време търся вокален педагог в град София, който да даде оценка на гласа ми и да ми каже дали става нещо от него. Предпочитам да е жена, защото искам да си вдигна горните тонове. Начинаещ съм. Бихте ли ми препоръчали някой добър преподавател, при който разбира се да има едно местенце и за мен. Обаждах се на няколко човека, но все ми казват, че няма места и т.н. Благодаря Ви предварително. П.П. Във форума беше писало едно момиче Anna, на която и пратих ЛС, но изглежда скоро не е влизала и не го е прочела. Ако някой я познава нека ми даде контакти. здравейте и аз искам същото и от известно време търся музикален педагог ,но нещо нямам успех моля ако някой има представа как да се свържа с такъв ще съм му много благодарна. Цитирай
Пеци Отговорено Април 16, 2008 Отговорено Април 16, 2008 Здравейте! От известно време търся вокален педагог в град София, който да даде оценка на гласа ми и да ми каже дали става нещо от него. Предпочитам да е жена, защото искам да си вдигна горните тонове. Начинаещ съм. Бихте ли ми препоръчали някой добър преподавател, при който разбира се да има едно местенце и за мен. Обаждах се на няколко човека, но все ми казват, че няма места и т.н. Благодаря Ви предварително. П.П. Във форума беше писало едно момиче Anna, на която и пратих ЛС, но изглежда скоро не е влизала и не го е прочела. Ако някой я познава нека ми даде контакти. Здравей, мога да ти препоръчам да се запишеш на уроци в Център за Музикални Изкуства ЦМИ, там има доста добри преподаватели ето и някои от тях. Румяна Коцева, Етиен Леви, Нели Маринкова. адреса е бул. Витоша № 109 e-mail info@cma-bg.com тел. 0887311170 г-н Георгиев. Мисля,че ще останеш доволен изгодно е. Цитирай
NiKaNoR Отговорено Април 16, 2008 Отговорено Април 16, 2008 Човека който ви трябва е Алис Боварян, но незнам координатите й! Потърсете ги дано имате успех! Цитирай
Recommended Posts