SSwhitewolf Публикувано Юли 5, 2007 Share Публикувано Юли 5, 2007 Днес си жзех китара но немам кубе ( за сега ) та ми казаха 4е не е хубажо да я ругам китарата направо в компа та некои можа ли да ми даде отговор МОЖЕ ЛИ ? КИТАРА -> Кабел -> САУНД КАРТА без други джаджи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Юли 5, 2007 Share Отговорено Юли 5, 2007 еми ако си направиш труда да поровиш 2 минут из форума и откриеш 1238-те теми по въпроса сигурно ще разбереш дали може или не може Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SSwhitewolf Отговорено Юли 5, 2007 Автор Share Отговорено Юли 5, 2007 еми ако си направиш труда да поровиш 2 минут из форума и откриеш 1238-те теми по въпроса сигурно ще разбереш дали може или не може ами аз саамо питам.. точно защото не сам намерил... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
shadow Отговорено Юли 5, 2007 Share Отговорено Юли 5, 2007 Можеш да започнеш оттук примерно: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=1406 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gpav Отговорено Юли 5, 2007 Share Отговорено Юли 5, 2007 Задължително ли е да е в саунд картата? Ако имаш уредба можеш да караш с нея във форума пише как Провери в Хардуер там има МНОООООООООООГООО по темата за саунд картата. Пък това Стратокастер го е казвал на много хора преди тебе и то по същия проблем Не си търсил достатъчно явно Честито за придобивката и успех в търсенето!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SSwhitewolf Отговорено Юли 5, 2007 Автор Share Отговорено Юли 5, 2007 (Редактирано) Много благодаря че ми сваршихте работата другия път ще търся повече Редактирано Юли 5, 2007 от SSwhitewolf Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Юли 5, 2007 Share Отговорено Юли 5, 2007 с две думи - добре дошъл иначе Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts