Gogo-Krossfire Публикувано Юли 4, 2007 Публикувано Юли 4, 2007 Еее най-накрая и аз да се региситрям в този форум От бая време знам за това място ама все забравям или отлагум да се впиша Та така аз съм Георги по прякор Гого, свиря китара в Пловдивската банда Цросфире(която вече се казва Кросфире поради авторски права). Падум си по сякви стилове музика, общо взето всичко което ми се стори качествено с идея и чувство Естествено имам предпочетаня към Rock, Метал музиката. За добиване на представа: най-леко Юстин Тимберлаке; най-тежко ДевилДривер!!! Любим китарист ми е Унгвие Мълмстеен не само заради свиренето, но и за поведението му на сцена Голямо животно, иначе е пълен ГЪЗ!!! tongue.gif biggrin.gif Също мн се кефя на Епични Fentasy хави като Rhapsody и Луца ТуриллиТа туй привет на всички от мен smile.гифсмиле.gifsmile.gif Цитирай
Gogo-Krossfire Отговорено Юли 4, 2007 Автор Отговорено Юли 4, 2007 Опппссс МНОГО съжалявам за не кирилизираното писане, толкожа съм свикнал, че не ми направи впечатление Цитирай
Rock Forever Отговорено Юли 4, 2007 Отговорено Юли 4, 2007 Добре дошъл на един от любимите ми китаристи Ако не си е проличало фен съм на Crossfire Момчетата мажат от всякъде. Тъжно е че Никито си тръгна, но предполагам така се случва понякога Ще ми е интересно да ви видя в новия състав Цитирай
Wolfheart Отговорено Юли 8, 2007 Отговорено Юли 8, 2007 здрасти!мисля че съм ви гледал в пианото,но беше отдавна и нямам много спомени. поздрави!!! Цитирай
Gogo-Krossfire Отговорено Юли 8, 2007 Автор Отговорено Юли 8, 2007 Еее, мерси на всички :) Хубаво е да си наоколо :) Вече понаучих някои полезни неща Надявам се да науча и повече :) Цитирай
Recommended Posts