Rock Forever Публикувано Юли 3, 2007 Публикувано Юли 3, 2007 (Редактирано) Наскоро имах взимане даване с ето тази китарка http://www.jhs.co.uk/v100mrhbicon.html . За 10-тината минути,за които имах възможността да посвиря ми прозвуча доста добре, друг е въпроса че не бях свирил от 1 месец . Та въпроса ми е някой свирил ли е с такова нещо и ако да дайте отзиви. Тези дни ще мина през другия магазин в квартала да вида дали мога да пробвам един истински Гибсън . Тук в английско на китарката и искат 270 паунда (намеление цели 30 кинта ). Като ми мине изпита по английски ще пробвам да заработя някви кинти на местна почва,но да видим за какво музикално попълнение ще идат Редактирано Юли 3, 2007 от Rock Forever Цитирай
Rock Forever Отговорено Юли 4, 2007 Автор Отговорено Юли 4, 2007 Да уточня, че китарата е марка Vintage ако не се вижда от снимката. Цитирай
stratocaster Отговорено Юли 4, 2007 Отговорено Юли 4, 2007 взимай и бягай да свириш много готини са, а и цената е добра Цитирай
the_gorer Отговорено Юли 4, 2007 Отговорено Юли 4, 2007 Цената е зверски надута. 270 паунда са $550. Това е абсурдно за китара-менте. Пълен абсурд, при положение, че Epiphone вървят по-тънко. За по-малко пари ще си намериш Epiphone Les Paul, а те са дъщерна фирма на Гибсън. И ще ти останат мангизи да ме почерпиш и да си купиш някое ефектче. ЦЪК А защо не и нещо претрупано с екстри? Добжавяш $100 и си вземеш истинска китара, а не поредното копие. Като например Ibanez Xiphos - нек-тру конструкция, DiMarzio адаптери, реномаирана марка... За 600 долара няма кво да му мислиш. ЦЪК Има безброй реномирани китари, които са в ценовия диапазон на тази, която си си избрал, но са далеч по-кчествени. Цитирай
Rock Forever Отговорено Юли 4, 2007 Автор Отговорено Юли 4, 2007 Цената е зверски надута.270 паунда са $550. Това е абсурдно за китара-менте. Пълен абсурд, при положение, че Epiphone вървят по-тънко. За по-малко пари ще си намериш Epiphone Les Paul, а те са дъщерна фирма на Гибсън. И ще ти останат мангизи да ме почерпиш и да си купиш някое ефектче. Значи ще се търси още. Още утре ако не вали,както обикновенно , ще се замъкна до другия мюзик шоп, а после може да се очаква и инвазия на магазините в Брайтън Все пак парите за бира са винаги от значение Цитирай
Recommended Posts