ikoo Публикувано Юли 2, 2007 Публикувано Юли 2, 2007 http://www.bg-link.com/betinamusic_files/I...07%20STUDIO.mp3 Е, въпросът ми е какво мислите? Как звучи? Цитирай
stratocaster Отговорено Юли 14, 2007 Отговорено Юли 14, 2007 добре е. само че певицата ми идва малко лигава....в смисъл много се мазни. някак си по-стегнато трябва да пее - като воригинала. тука много ги разтяга фразите - някак си ОААЛАААЛЯЛЯЛЛЯЯЙЙАЙАААА и все едно си е запушила носа.... иначе бива Цитирай
SGEORGE Отговорено Юли 23, 2007 Отговорено Юли 23, 2007 И на мен ми харесва много...наистина певицата звучи малко "странно", но е готино.Поздравления... Цитирай
BlueZone Отговорено Юли 23, 2007 Отговорено Юли 23, 2007 Че кво и е на певицата...? Да не мислите, че Нели Фуртадо много лесно се пее? Яко е. Мен ме кефи Цитирай
Telerig Отговорено Юли 24, 2007 Отговорено Юли 24, 2007 Че кво и е на певицата...? Да не мислите, че Нели Фуртадо много лесно се пее? Яко е. Мен ме кефи Яко е ама що не подложи някоя по сербез резачка отдолу... Цитирай
Recommended Posts