salt Публикувано Юли 2, 2007 Публикувано Юли 2, 2007 (Редактирано) Здр.Може да повторя нечия тема, но моля администраторите да не я трият тъй като не можах да намеря това което търсих във форумите. Въпросът ми е дали програмата Cubase SX 3 и съответно най-новата версия Cubase 4 могат да работят с двуядрени процесори и дали програмите или пък коя от тях може да в"вижда " и двете ядра и коя не и имали начин да ги види с някакъв допълнителен софтуеър?И ще работят ли двете ядра на Core 2 Duo 2.66 с този софтуеър? Редактирано Юли 2, 2007 от salt Цитирай
bassmaniac Отговорено Юли 3, 2007 Отговорено Юли 3, 2007 Здр.Може да повторя нечия тема, но моля администраторите да не я трият тъй като не можах да намеря това което търсих във форумите.Въпросът ми е дали програмата Cubase SX 3 и съответно най-новата версия Cubase 4 могат да работят с двуядрени процесори и дали програмите или пък коя от тях може да в"вижда " и двете ядра и коя не и имали начин да ги види с някакъв допълнителен софтуеър?И ще работят ли двете ядра на Core 2 Duo 2.66 с този софтуеър? ....и SX3 i C4 работят с двуядрени процесори , виждат и двете ядра и ще работят без проблеми с Core 2 Duo...... Цитирай
Nikolay Petev Yolov Отговорено Юли 3, 2007 Отговорено Юли 3, 2007 (Редактирано) В училището в което уча в момента в Германия купиха скоро нов компютър с IntelCoreDuo, но старата версия на Cubase (мисля, че първата SX беше) не тръгна на Макинтоша с двойния процесор и професора ми се обади на Steinberg, от където му казаха, че за тези процесори е създадена новата Cubase 4.0 За това се наложи да се снабди с такива и да ги инсталира. Аз съм с SX 3.0, но процесора ми е обикнове Athlon 3000, и си върви нормално. Това бях чул за тройката и дуо-процесорите, незнам дали наистина е така, но знам, че се наложи да търсят по-новата версия. Редактирано Юли 3, 2007 от Nikolay Petev Yolov Цитирай
salt Отговорено Юли 4, 2007 Автор Отговорено Юли 4, 2007 Багодаря ви.Надявам се че всичко ще си работи ок. Е, ако не става с SX 3, 4 - ката няма начин да не върви. Цитирай
Telerig Отговорено Юли 12, 2007 Отговорено Юли 12, 2007 Багодаря ви.Надявам се че всичко ще си работи ок.Е, ако не става с SX 3, 4 - ката няма начин да не върви. Аз съм с SX3 и Intel Core 2 Duo и си работи със всички плъгини които си му слагам без проблеми. Никакъв проблем не съм видял досега. Цитирай
Recommended Posts