stormchaser Публикувано Юли 2, 2007 Share Публикувано Юли 2, 2007 Не мога да се справя с един проблем - когато пускам EWSO gold да изсвири пасаж от двойни ноти в бързо темпо (терци в шестнайстини, темпо allegro например) ги прави стакато! Когато е едноглас няма проблем, но при повече от един глас се получава това... Пробвах всичко и то в моного програми (Sonar 4, FL 5...). Sound картата ми е Creative X-Fi Platinum, ползвам Creative ASIO (пробвах да променям времето за латенцията, но нямаше резултат, пробвах и да не е през ASIO, но пак нищо не се получи...). И от компютъра не е, защото е сравнително мощен - AMD 4000+, 1 GB RAM, Дъно на Gigabite... Моля помогнете! P.S. В същност, не ги прави стакато, а сякаш звуковата вълна е прекъсната не където трябва. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vovan Donetsky Отговорено Юли 20, 2007 Share Отговорено Юли 20, 2007 Изивинявайте за русски. Това е элементарно Просто увеличивай количество нот, которые свирят (играют). Засожаление не могу здесь сделать аттачь рисунка . я не знаю как это делать на вашем форуме. Если не понял - пиши я вышлю рисуночек ГДЕ это нужно сделать в EWSO. А вообще, братья-болгары, заходите к нам в гости: РУСФОРУМ Там вы можете узнать гораздо больше интересного. С уважением к посетителям. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alexnous Отговорено Юли 21, 2007 Share Отговорено Юли 21, 2007 Не мога да се справя с един проблем - когато пускам EWSO gold да изсвири пасаж от двойни ноти в бързо темпо (терци в шестнайстини, темпо allegro например) ги прави стакато! Когато е едноглас няма проблем, но при повече от един глас се получава това... Пробвах всичко и то в моного програми (Sonar 4, FL 5...). Sound картата ми е Creative X-Fi Platinum, ползвам Creative ASIO (пробвах да променям времето за латенцията, но нямаше резултат, пробвах и да не е през ASIO, но пак нищо не се получи...). И от компютъра не е, защото е сравнително мощен - AMD 4000+, 1 GB RAM, Дъно на Gigabite... Моля помогнете! P.S. В същност, не ги прави стакато, а сякаш звуковата вълна е прекъсната не където трябва. ...пробва ли с релийс-а ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts