Old_Shetarhand Публикувано Юни 29, 2007 Публикувано Юни 29, 2007 Ооот неколко часа съм с него си го зех от един съфорумник......Обаче ебати заболя ме главата и Още не мое си догодя некъф соунд не че щото съм претенциозен ми не мое фана цаката! Ръководството четох....ебати как е обеснено нищо не мое направя помогнете!некой от вас който е имал Опит с това чудо на технологията.....помагайте!!! Поздрави Евгени П.С. търсих такава тема но няма! не ме псувайте ного! Цитирай
bigjav Отговорено Юни 29, 2007 Отговорено Юни 29, 2007 (Редактирано) Е, ти си взел баш най-дивия кон от стадото! Питай конкретно какво те интересува? Редактирано Юни 29, 2007 от bigjav Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Юни 29, 2007 Автор Отговорено Юни 29, 2007 Е, ти си взел баш най-дивия кон от стадото! Питай конкретно какво те интересува? Оо епа само Оспях да поразцъкам из готовите пресети.....но как да си догодя некъф як тон и аз не знам а до колкото съм чувал нооо яки тонове мое вадиш от това чудо......ноо се дразня заболя ме главата спи ми се Утре продължавам... Дееба и книжката с опътване Цитирай
BlueZone Отговорено Юни 30, 2007 Отговорено Юни 30, 2007 Ми прочети целия менюал и тогава ще ти се изясни всичко. И аз не съм бачкал много с процесори, ама моя кат си го взех никой нищо не ми е обяснявал - просто изчетох всичко най-подробно и експериментирах. Цитирай
Recommended Posts