Geo Публикувано Юни 29, 2007 Публикувано Юни 29, 2007 (Редактирано) http://geo.muzikant.org/Nachalo%20MIX%20mp3.mp3 http://geo.muzikant.org/Kaleydoskop%20MIX mp3.mp3 Това са двата микса.Приемам всякаква критика. Смесвани са на две различни места в Пловдивски студия. Редактирано Юни 29, 2007 от musicman Цитирай
vhcs Отговорено Юни 29, 2007 Отговорено Юни 29, 2007 не съм голям разбирач от миксове и не слушам/правя подобна музика, но все пак се надявам да помогна с моето скромно мнение. Значи на мене лично Kaleydoskop MIX повече ми допадна. Някяк си звучи по живо и натурално. Другия микс ми се струва претоварен с ефекти някак си и баса не звучи красиво а някак си изкуствено поради тая причина. толкоз от мен като се има предвид че изказвам мнение за ситл и саунд който не слушам и не разбирам много. Поздрави и дано съм бил полезен Алекс Цитирай
peshoy2k Отговорено Юни 29, 2007 Отговорено Юни 29, 2007 (Редактирано) не съм голям разбирач от миксове и не слушам/правя подобна музика, но все пак се надявам да помогна с моето скромно мнение. Значи на мене лично Kaleydoskop MIX повече ми допадна. Някяк си звучи по живо и натурално. Другия микс ми се струва претоварен с ефекти някак си и баса не звучи красиво а някак си изкуствено поради тая причина. толкоз от мен като се има предвид че изказвам мнение за ситл и саунд който не слушам и не разбирам много. Поздрави и дано съм бил полезен Алекс подкрепям Редактирано Юни 29, 2007 от peshoy2k Цитирай
Geo Отговорено Юни 29, 2007 Автор Отговорено Юни 29, 2007 Искам да кажа,че вината за лошото качество е моя.Дадох парчетата в мп3 формат.Уейвовете ми се изтриха от вирус.Хората направиха невъзможното да ги вазстановят. Цитирай
Wolfheart Отговорено Юни 29, 2007 Отговорено Юни 29, 2007 мдам и на мен калейдоскопа ми хареса повече.но като цяло и двете парчета ми звучат доста празно,в смисъл че си запълнил една доста малка звукова зона.но това до голяма степен си зависи от стила и вкусът на автора,а твърде често и от хората в студията,който си ги претворяват както си искат,но не и така както би желал авторът. Цитирай
Geo Отговорено Юни 30, 2007 Автор Отговорено Юни 30, 2007 Ами парчетата са правени само с бас,дръм машина и процесор.Това позволява стилът.Без допълнителни украси. Цитирай
Recommended Posts