nikitka Отговорено Април 13, 2005 Отговорено Април 13, 2005 "Който пее зло не мисли,но този дето слуша да му мисли"..така казваше един познат :green: Който пее зло, не мисли! Цитирай
Ivan Отговорено Април 13, 2005 Отговорено Април 13, 2005 (Редактирано) А може и "който мисли зло,не пее" едит: За Secrets of Screaming - 10x за автора на темата,упражнението е стандартно и ефикасно-както и наставленията. Редактирано Април 13, 2005 от Ivan Цитирай
peshoy2k Отговорено Април 14, 2005 Автор Отговорено Април 14, 2005 А може и "който мисли зло,не пее" едит: За Secrets of Screaming - 10x за автора на темата,упражнението е стандартно и ефикасно-както и наставленията. мерси много хаха ама знаиш че никой дето идва да записва не се разпява ама незнам що сигурно ги е срам. Направих експеримент като го пуснах и отидох да взема едни кабели от др стая тогава вокала пусна малко глас в тон с тва дето бях пуснал и ато се появих спря тъпо нали Цитирай
Ivan Отговорено Април 15, 2005 Отговорено Април 15, 2005 Петре,жирафчето е жестоко-заклевам се :inlove: За вокалиста,не знам ...но надявам се да сте свършили работа Цитирай
peshoy2k Отговорено Април 15, 2005 Автор Отговорено Април 15, 2005 Петре,жирафчето е жестоко-заклевам се :inlove: За вокалиста,не знам ...но надявам се да сте свършили работа на фона на кумчо вълчо е яко настроение а ушичките му малииииии яко а Цитирай
Guest kura Отговорено Април 22, 2005 Отговорено Април 22, 2005 :killyou: ееее ДЗВЕРОВЕ :evil: :green: викането му е маиката ш'тото които пее ного пие,а като се напие се бие или го бият... :guitar: + :evil: = Цитирай
sinbat_tornadoto Отговорено Май 7, 2005 Отговорено Май 7, 2005 "И на война съм бил, ма то гърмат, гърмат па спрат! Кокошките спреха да носат!""Оркестър без име" :green: :inlove: :inlove: :inlove: за това говорех Ей - не си правете гаргара с барабанистите, ей!!! За барабанистите си има правило "малка къща в прерията" модерирано от Snowwhite - моля - пишете на кирилица!!! правила! Цитирай
Recommended Posts