peshoy2k Публикувано Юни 27, 2007 Публикувано Юни 27, 2007 http://www.cmusicforum.com/pi/m-192%20-%20june.mp3 надявам се да ви хареса, въпреки грешките, за момента клавирите и барабаните са най-готови дето се вика. Първоначалната идея беше да е песен, чудя се дали единия синт не е прекалено олдскуул. стилово ненам, некъв блус-рок с елементи на грешки Цитирай
f1_sound Отговорено Юни 28, 2007 Отговорено Юни 28, 2007 Парчето е много идейно браво обаче чесно казано на целия фон в началото тази китара дето влиза е стряскаща, после свикваш , ама в началото при тезе нежни акомпаниращи инструменти тази китара ме стряска мен лично Цитирай
peshoy2k Отговорено Юни 28, 2007 Автор Отговорено Юни 28, 2007 като ниво, като бленда, тя че си е леко харш, така си е, малко от микрофона може би и адаптрите. Може би повечко компресия да я вкарам по-навътре. Иксах да имам повече динамика, ще се презаписва де, затова питам , пианото и него трябва да презапиша. То има и друг момент, понеже на барабаните умишлено в началото като влизат съм оставил да се чуват овърхед и може би изведнъж влизат и като се акумулира с др инструменти и се получава тоя нежелан стряскащ ефект Цитирай
Telerig Отговорено Юни 28, 2007 Отговорено Юни 28, 2007 като ниво, като бленда, тя че си е леко харш, така си е, малко от микрофона може би и адаптрите. Може би повечко компресия да я вкарам по-навътре. Иксах да имам повече динамика, ще се презаписва де, затова питам , пианото и него трябва да презапиша. То има и друг момент, понеже на барабаните умишлено в началото като влизат съм оставил да се чуват овърхед и може би изведнъж влизат и като се акумулира с др инструменти и се получава тоя нежелан стряскащ ефект Идейката е наистина много куул! На мен само барабаните ми солират повече от колкото трябва на места .. би трябвало там да диша повечко според мен разбира се...и китарата като тон е убиец....малко ми е силничка, като че ли...иначе звука е супер! Цитирай
peshoy2k Отговорено Юни 28, 2007 Автор Отговорено Юни 28, 2007 много се радвам, 4е като цяло съм постигнал нещо слушаемо Цитирай
ultramega Отговорено Юни 28, 2007 Отговорено Юни 28, 2007 И мен ме изкефи много парчето, за което имаш моите поздравления Много ми хареса звука на китарката, но и аз мисля че е малко по силна от колкото е нужно. И барабаните добре звучат. Цитирай
peshoy2k Отговорено Юни 29, 2007 Автор Отговорено Юни 29, 2007 много се радвам, отзивите идват като пожелания за имен ден Цитирай
Recommended Posts