didopeshev Публикувано Юни 26, 2007 Share Публикувано Юни 26, 2007 клипчето е от около преди 5-6 месеца и си личи че още не е изгладена, но сега вече е с вокал, а и е по-добре барната. Така , че очаквайте продължение надявам се да ви хареса ето го и материала : п.п. стойте на сянка, че... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bulby Отговорено Юни 26, 2007 Share Отговорено Юни 26, 2007 Братле, това парче ми е ТОП 3 любими на Incubus, а самите Incubus колко са ми любими да не ти разправям Много добре сте го избичили, определено съм ви фен Продължавайте в същия дух и заснемете и версия с вокали, още повече да се изкефим Още веднъж евала, и за свиренето, и още повече за избора на парче ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
circles Отговорено Юли 1, 2007 Share Отговорено Юли 1, 2007 Браво, много яко! Пуснете да го чуем с вокали? Авторски? Лайвове? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wessy Отговорено Юли 1, 2007 Share Отговорено Юли 1, 2007 Много добро ! Браво Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
didopeshev Отговорено Юли 1, 2007 Автор Share Отговорено Юли 1, 2007 В четвъртък свирихме с Екстремум, ще кача всичко в youtube-a и ще ги пусна и тук чао засега, че математиката за ЛТУ-то ме зове Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
circles Отговорено Юли 1, 2007 Share Отговорено Юли 1, 2007 Пускай! ЛТУ,а? Колега, правилно се ориентираш, успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts