The Doctor Публикувано Юни 24, 2007 Share Публикувано Юни 24, 2007 Здравейте, тук пост-вам едно парче, записано на живо по време на работа, докато си изкрвах хляба с кавър-група по "корабите" (някъде през 2005). Можете да добиете представа как се изтрещява по време на няколко-месечно ежедневно свирене по 6-8 часа (с 15 минутни паузи всеки час) пред случайна, винаги подпийнала, често безразлична и понякога враждебно настроена публика Записа е правен на мини-диск, звука e изкаран директно от пулта. Моя принос е солото на тромпет, изсвирено с китара и китарен синт Roland GR33. Мисля, че някой тук беше проявил интерес как звучат тези неща. Strings-партията накрая е пак с китарния синт. Тва са две от любимите ми програми на това чудо на технологиите! Китарите ги свири нашият певец и втори китарист, онези от вас, които случайно се почувстват засегнати от неговото свирене, моля да го извинят но аз лично съм му голям фен, за съжаление той спря да се занимава сериозно с музика (и никога не се е занимавал сериозно, като се замисля ) Моля, коментари и въпроси, заповядайте! FEVER live Enjoy! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yotzzo Отговорено Юли 5, 2007 Share Отговорено Юли 5, 2007 (Редактирано) Ами,добро е! Моите уваженияМного интересна китара. Въпроси нямам. Май колегите ги е страх да изразят мнение,хехе!Изтрепали сте рибата! Редактирано Юли 5, 2007 от yotzzo Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Topsun Отговорено Юли 5, 2007 Share Отговорено Юли 5, 2007 Каро цяло става.Китарния звук не ми харесва...Нито как импровизира китариста...Това са единстените бъгове...Иначе good.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yotzzo Отговорено Юли 7, 2007 Share Отговорено Юли 7, 2007 Китариста ми напомня като идея на Робърт Фрип.Много ме кефи. ако нещо не ми харесва-това е певицата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
The Doctor Отговорено Юли 8, 2007 Автор Share Отговорено Юли 8, 2007 10х за коментарите Да, Робърт Фрип е добре познат на някои в тази група, аз самият ходих два пъти на Guitar Craft курсове, Introduction to GC и GC Level One (с ръководител самия Фрип), също и на 6-месечен Guitar Craft At-A-Distance Course (по Internet). За тези които не са запознати, Guitar Craft е школа основана от Фрип, набляга се на свирене с перо на акусти4на китара с метални струни, специално Alternate Picking и Cross Picking техниката, както и много други неща. Както казват, Guitar Craft is three things: A way to develop a relationship with the guitar, A way to develop a relationship with oneself, A way to develop a relationship with Music. извиявам се за английския, но не мога да го преведа достатъчно добре. (www.guitarcraft.com) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Icarus Отговорено Юли 8, 2007 Share Отговорено Юли 8, 2007 Забавна версийка на моя любима песен А китариста наистина сцепва. Буквално Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
noti4ka Отговорено Юли 21, 2007 Share Отговорено Юли 21, 2007 Добро е!Това което не ми харесва е солото китара и певицата през по-голямата част от песента.Иначе-готина версия! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts